Топ-5 Львов

Гастрономічна культура міста Лева продовжує розвиватися. У Львові відкрився секретний бар, ресторани української та мексиканської кухні, суперфуд кафе, раменна. Tomato.ua розповість про нові заклади Львова. У підбірці Secret Bar Lviv, Very Berry, Red Monkey, Борщ та Риба, Paprika.

Secret Bar Lviv

Secret Bar Lviv – новий заклад у Львові, де можна відпочити з друзями. Інтер’єр оформлений у темних відтінках з яскравими акцентами і неоновими вивісками, які створюють атмосферне світло. Заклад розділений на лаунж, бар і ресторанну залу.

За кухню Secret Bar Lviv відповідає шеф-кухар «Майстер Шеф Професіонали ТОП-15» Юра Побережник. У меню представлений великий вибір страв різних кухонь, винна карта, крафтове пиво, широкий асортимент тютюну для кальяну. Рекомендуємо спробувати Бургер Secret (222 грн) з котлетою, креветками і фірмовим соусом, Тартар з лосося (175 грн) та Aperol Spritz (150 грн).

Very Berry

Very Berry – перше superfood кафе у Львові. Заклад розташований біля Оперного театру. Тут впевнені що здорова їжа не повинна бути нудною, і доводять це яскравими стравами з незвичайними смаками.

У меню представлені поке боули, супи, бао-бургери, салати, перші страви. Великий вибір десертів без цукру, рафінованих продуктів, глютену, пшеничного борошна, продуктів тваринного походження. З 10:00 до 15:00 у Very Berry можна замовити поживні сніданки. Рекомендуємо спробувати Шрімпс-бургер рол (199 грн) з креветками та Цільнозерновий тост з ростбіфом (120 грн). На десерт візьміть Бананові панкейки на рисовому борошні (129 грн).

Red Monkey

Red Monkey – раменна на околиці Львова, яку відкрили власники ресторану Tante Sophie. У закладі все роблять вручну. Варять багато годин бульйон, готують соуси, печуть м’ясо, маринують яйця, замішують тісто на локшину. У приготуванні страв не використовують штучні концентрати, напівфабрикати та макарони з супермаркету.

У Red Monkey пропонують рамен, гьодза та вок та інші страви азіатської кухні. У меню представлені 5 видів рамену: шою, шіо, місо, саппоро та тонкоцу. Рекомендуємо спробувати Рамен Саппоро (95 грн) зі свинного 18-годинного бульйону, Гьодзе креветкові (13 грн/штука) та Суші-боул з рибою (120 грн).

Борщ та Риба

На вулиці Винниченка у Львові відкрився новий ресторан традиційної української кухні Борщ та Риба. Він розташувався на місці ресторану Греко. Інтер’єр оформлений в кращих традиціях: веретена, глиняні глечики, вишиті рушники та інші народні елементи. Одна з особливостей закладу – велика тераса з панорамою на Митну площу.

Кухня Борщ та Риба – це більше, ніж просто домашні страви української кухні. Це територія для справжніх цінителів культури та традицій. У меню представлені деруни, солоні та солодкі вареники власного виробництва, рибні страви, авторські настоянки. Рекомендуємо спробувати Український борщ (75 грн), Пельмені з куркою та сиром (85 грн), Форель по-гуцульськи (80 грн).

Paprika

Мексика тепер стала ще ближчою. У Львові відкрився заклад Paprika – перший мексиканський фаст-фуд у місті. Ресторан розташувався на вулиці Князя Романа. Тут можна скуштувати фірмові мексиканські страви – соковитий бурітос, апетитну кесаділью, пікантні фахітас, хрусткі такос та Чурос – традиційну випічку з заварного тіста. У меню також представлені снеки, комбо-набори та напої.

Рекомендуємо спробувати Буріто Каса з рубленою яловичиною (69 грн) та Гранде тако Поло з куркою. На десерт візьміть Чуррос (35 грн). Страви від Paprika можна спробувати у закладі чи замовити з доставкою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Поделиться:
Показать все

Читать статьи о Куда пойти во Львове

Показать Все Показать все

Читать статьи о Львов

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5 Львов

Показать Все