Кафе-пекарня «Живий хліб» зустрічає гостей на вулиці Гетьмана Петра Дорошенка в Галицькому районі Львова.
Заклад спеціалізується на випічці авторського хліба з натуральних інгредієнтів і традиційної французької здоби. Продукцію в кафе-пекарні виробляють з італійського борошна на натуральних заквасках.
Круасани готують з французьким маслом. Гості можуть замовити морквяний, цибулевий, гарбузовий, гречаний хліб, хліб «Бабусин», «Говерла», «Вифлеємський» і «Ранковий», а також чіабату з в'яленими томатами, французький багет, а також пальм’є, канеле, пахлаву, круасани з начинкою з малини й маскарпоне, з манго і маракуї, з заварним кремом, класичний мигдальний, ромову бабу, сирники, макаруни.
Крім цього, у кафе-пекарні готують комплексні сніданки, м'ясні страви та десерти.
Серед напоїв акцент зроблено на натуральній каві й кавових міксах, які готують в еспресо-машині «Slayer».
Затишний інтер'єр закладу дизайнери оформили в стилі лофт з великою кількістю оздоби й елементів декору з натурального дерева світлих порід.