Рис&Риба – мережа преміум суші-барів, які готують страви азіатської кухні. Заклади пропонують не лише класичні суші та роли, але й салати, сашимі, боули зі свіжою рибою, а також традиційний японський десерт, приготований за авторським рецептом шеф-кондитера – моті. Tomato.ua розповість детальніше про компанію.
Історія створення Рис&Риба
Перший суші-бар мережі відкрився у 2018 році на Позняках. З того часу компанія виросла, і тепер налічує 11 закладів у Києві, Ірпені та Одесі.
Співвласником та ідейним натхненником компанії стала Інна Кочеткова. Вона ж і вигадала назву «Рис і Риба». Насправді, все доволі просто, — назва лежала на поверхні. Було лише обрано основні інгредієнти ролів, які складають основу меню. Назва проста, логічна та легко запам’ятовується – все, що потрібно клієнту!
Атмосфера, інтер’єр і напрямок компанії
Одна з фішок Рис&Риба – відкрита кухня. Будь-який клієнт може спостерігати за процесом приготування замовлених страв.
Діяльність компанії спрямована на доставку. Страви також можна замовити to go. У закладах є кілька столиків для очікування замовлення.
Інтер’єр оформлений у стриманих лаконічних відтінках.
Трохи про шеф-кухаря
Шеф-кухар закладу – Євген Машира. Він уже понад 17 років розробляє унікальні рецепти з оригінальними поєднаннями на будь-який смак. Шеф тішить клієнтів Рис і Риба протягом 3 років. За його плечима – понад 400 розроблених страв і рецептур.
Кухня та меню Рис&Риба
У меню Рис і Риба представлені різноманітні страви японської кухні. Їх готують з використанням локальних і імпортних продуктів: норвезького лосося, тунця еллоуфін, чилійських мідій, вугра, тигрових креветок.
Компанія поважає кожного клієнта та враховує смаки кожного. У меню ви знайдете солодкі роли для дітей, безглютенові та веганські роли, а також низькокалорійні роли для тих, хто слідкує за своєю фігурою.
3-4 рази на рік меню оновлюється з урахуванням світових трендів і побажань клієнтів. Основною концепцією стали незвичайні поєднання звичних інгредієнтів. Ви можете скуштувати сирні чи гострі роли та ще більше свіжих морепродуктів.
З напоїв пропонують чай, каву, соки в асортименті, а також колу, фанту, швепс, воду.
Що варто скуштувати
Якщо ви не знаєте, що замовити, рекомендуємо почати з вічної класики – Філадельфії. Наприклад, з Філадельфії у норвезькому слабосолоному лососі (250 грн/310 г) чи Філадельфії в манговому соусі (285 грн/350 г).
З новинок рекомендуємо скуштувати Нобу з вугром, авокадо, чорнилом каракатиці, сиром та соусом чеддер (295 грн/300 г), Мідорі з тунцем, лососем, ікрою, медовим соусом та кунжутом (360 грн/360 г), Запечений Ронін з тунцем, рисовими кульками, чорнилом каракатиці та сиром чеддер (195 грн/315 г).
А на десерт варто замовити моті зі смаком вишні-боб тонка, солоної карамелі, тірамісу або солодкі роли з бананом.
Особливості, переваги та фішки компанії
Головна перевага Рис і Риба – клієнтоорієнтованість. Кожен клієнт автоматично стає учасником програми лояльності. У закладі завжди діють різноманітні акції та знижки. Одна з них – Щасливі години. З понеділка по четвер з 10:00 до 15:00 на всі роли діє знижка 15%.
Ще одна перевага компанії – власна доставка. Будь-які страви з меню можна замовити з доставкою у Києві, Ірпені та Одесі. Страви привезуть за 60 хвилин. На самовивіз дарують знижку 10%.
Усі працівники дотримуються санітарних і карантинних норм – здоров’я персоналу та клієнтів – понад усе!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!