Шаурма на вугіллі – це справжній заклад з історією. Його в Києві відкрили Максим і Аліна Пустакови – сім’я переселенців з Маріуполя. Парі довелося покинути все, чого досягли в рідному місті, та почати все з початку в столиці. Tomato.ua розповість детальніше про історію відкриття та особливості закладу.
Успішний бізнес у Маріуполі
Максим Пустаков — співзасновник першої «Шаурмы на углях», яку разом із партнером і командою він відкрив у Маріуполі.
З любов’ю з Маріуполя – з цим гаслом будували прозору компанію, головною метою якої було розширення торгової мережі до величини національних масштабів, бездоганний сервіс і приготування сучасної смачної шаурми.
Команда досягла успіху. Менше ніж за 2 роки вдалося відкрити 5 закладів у Маріуполі, де були тисячі постійних відвідувачів.
З початку 2022 року головним завданням було масштабувати бізнес по всій Донецькій області. 24 лютого повинен був відкритися заклад у Слов’янську. А трохи пізніше – у Краматорську.
Але підступна, підла та жорстока війна, яку росія розв’язала в нашій країні, все зруйнувала.
Наші мрії та цілі зруйнувалися, згодом так само зруйнувалися всі наші заклади.
Одна частина команди роз’їхалася по різних куточках України, інша – європейськими містами.
На жаль, з Маріуполя вивезти нічого не вдалося. Там просто все зруйноване. Пощастило вивезти лише частину обладнання із закладу, який мав відкритися у Слов’янську.
Ми віримо у перемогу і віримо в те, що незабаром зможемо повернутися до нашого рідного міста. А поки що, ми знову зібралися, щоб продовжити будувати компанію, про яку мріяли, маючи за спиною великий досвід та теплі спогади в серці. З Маріуполем в серці….??
Шаурма на вугіллі в Києві
Максим і Аліна розповідають:
Щойно ми вибралися з Маріуполя, почали думати над тим, як бути корисними. Вирішили, що найкраще – не чекати на допомогу від когось, а інвестувати гроші в те, щоб заново почати справу, платити податки, створювати робочі місця та самим підтримувати інших.
Тож подружжя вирішило продовжити, а точніше, заново почати справу, у якій Максим досягнув успіху в Маріуполі.
Вже 29 травня 2022 року, у День Києва, що дуже символічно, сім’я переселенців відкрила свій перший заклад у столиці. Попрощалися з «Шаурмой на углях» і відкрили серце для «Шаурми на вугіллі». Київська стала першою.
Заклад розташувався на Троєщині.
Знайомством з киянами дуже задоволені. Чекаємо Вас всіх за адресою, вулиця Теодора Драйзера 4.
У закладі готують справжню шаурму на вугіллі. Це дійсно якісний і унікальний продукт – м’ясо смажать на грилі, який самостійно винайшли. На вибір пропонують 3 м’ясні наповнювачі – курка, свинина, телятина.
Хіти продажу:
- Шаурма «Перша чорна гостра» (свинина) (115 грн) – фірмова в чорному лаваші з чорнилами каракатиці, з гострим соусом Шрірача та перцем Халапеньо.
- Шаурма «Фірмове Асорті» — з куркою, телятиною або свининою на вибір (110/130/130 грн) – фірмова в чорному лаваші або питі, з моцарелою та грибами BBQ.
- Шаурма «Подвійне м’ясо» (телятина) (165 грн) – домашній лаваш, подвійна порція запеченого на вугіллі кебабу з телятини, свіжі томати, маринований огірок, пекінська капуста, фірмовий соус.
Також пропонують сирну шаурму з ананасами, шаурму розміру XXL і багато іншого.
Команда закладу – маріупольці: Максим, його дружина, 2 кухаря, які працювали з ними до війни, та один хлопець, який приєднався вже у Києві.
У майбутньому планують пригощати маріупольців, які знаходяться в Києві??
Підтримайте маріупольских підприємців, яким довелося почати все з нуля, і не забудьте задонатити на ЗСУ!??
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!
Китайське морозиво за донат: збережемо цех гуманітарної допомоги та ресторан МАО в Харкові