Переглядів: 3137 Час на прочитання: 3 хв
Харьков

МАО – трушний китайський ресторан у Харкові. З початку війни заклад перетворився на цех гуманітарної допомоги. Ви можете допомогти його зберегти та зробити так, щоб команда продовжила волонтерську допомогу. Отримайте китайське морозиво за донат. Tomato.ua розповість детальніше про волонтерську діяльність ресторану та збір коштів.

Збираємо 110000 гривень: допоможіть продовжити волонтерську діяльність і зберегти заклад МАО в Харкові

Алік Магалов – харківський кафератор і співзасновник МАО – трушного китайського закладу з 6 неймовірними кухарями Китаю.

Мрія Аліка здійснилася зовсім нещодавно – заклад відкрився 21 грудня 2021 року, прямо перед війною. Тут харківяни насолоджувалися аутентичними стравами, особливою атмосферою та розмовами з близькими. Алік трудився над проєктом останні кілька років. Це заклад, який він так довго зліплював по шматочках. Він привіз з Китаю все: посуд, обладнання, медузу, бамбук, навіть одноразові стаканчики.

А найголовніше – зібрали команду з 6 найкращих китайських кухарів. З самого відкриття закладу співвласник стояв разом із ними на кухні.

З початку повномасштабного вторгнення МАО перетворився на цех гуманітарної допомоги. З березня команда мовчки, не задля піару або реклами, кожного дня робить те, що вміє найкраще: годує харків’ян.

Щодня готують 900-1000 порцій для наших захисників, а також для людей, які знаходяться у скрутному становищі та потребують допомоги.

Усі фінансові резерви, продукти та сили були спрямовані на гуманітарну допомогу. Але, на жаль, усе це закінчується.

Команда ресторану звертається до вас по допомогу. Про це Алік Магалов написав на своїй сторінці в Instagram:

Всі наші фінансові резерви, продукти та сили були спрямовані на гуманітарну допомогу, та зараз ми самі ніяк не справимось і потребуємо вашої допомоги!

Весь цей час ми сплачували комунальні послуги наскільки це було можливо, але з початку цього місяця ми повинні платити ще й орендну плату за приміщення.

Борги за комуналку та оренду ми вже не тягнемо.

Відкрити заклад ми, нажаль, не можемо, тому що шість наших китайських кухарів виїхали з України.

Тому ми повинні чи погасити борги та продовжити свою волонтерську справу, чи зупинитись та звільнити приміщення. Ми збираємо 110 000 грн. Цієї суми вистачить щоб ми могли працювати ще 2 місяці.

Друзі, я відкладав цей пост до останнього, але зараз капець, хелп.

P.S. Після перемоги з мене справжня медуза чи китайське морозиво? Всіх обняв всім дяяяякую. Україна понад усе!

Допомогти МАО можна, зробивши переказ на картку – реквізити за посиланням. Також спеціально для цілі MAO Chinese food відкрили банку Monobank.

Друзі, завдяки вам вдалося за добу зібрати 82 тисячі гривень – збір відкрили лише вчора. До необхідної суми лишилося ще зовсім трошки.

Разом до перемоги! ??

Сам Алік вже 3 місяці трудиться разом із командою Київ волонтерський. Він навчився чистити цибулю та не плакати, натирати моркву без втрати пальців і розкладати 300 порцій за 3000 секунд. Став амбасадором перепелиних яєць і ще багато чого.

Все заради спільної перемоги!

Слава Україні! ??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Піцерія Belissima в Харкові: несемо радість через допомогу

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.