Центральний штаб кухонного опору: сім’я ресторанів Gastrofamily допомогає українцям під час війни
Додано: 03.03.22
Переглядів: 1108Час на прочитання: 3хв
Новости
2 дні тому команда сім’ї ресторанів Gastrofamily повноцінно розгорнула роботу Центрального штабу кухонного опору. Tomato.ua розповість детальніше про допомогу українцям під час війни від закладів Дмитра Борисова. У команді працівники ресторанів Любчик, БПШ, Білий налив, DOGZ, GastroFamily Market та інших. Долучаються команди інших закладів. Також задіяні склади, до яких фізично змогли дістатися.
Сьогодні перший день, як ми повноцінно розгорнули роботу «Центрального штабу кухонного опору».
В робочих чатах було багато любові. Ледве встигали розвозити обіди в ОХМАТДИТ діткам та 250 канапок і бургерів в Олександрівську лікарям.
Передали 52 бургерів військовим. Після війни вони пообіцяли прийти в гості з квітами.
На кожній коробці їжі для територіальної оборони та ЗСУ наші кухарі писали те, про що зараз думають всі «Ти – мій герой», «Ти — моє завтра», «Залишайся живим».
Один підрозділ попросив привезти воду, команда відвезла її з апельсинками та тортиками.
На запит жителів одного з ЖК наші франчайзі відкрили свій ресторан і перетворили його на ще одну волонтерську кухню.
Приготували сотню обідів для журналістів. Інформаційний фронт теж багато важить.
В Харкові встигли вивезти та розподілити продукти з одного закладу. Інший, на жаль, під страшними обстрілами, не дісталися.
Адресно передавали на запити продукти старшим людям, які самі лишилися вдома.
Оголосили набір у «Кухонні війська» і просто вражені від кількості заявок. Будемо зв’язуватися з усіма.
А поки неймовірно вдячні колегам, які поділилися продуктами. Відкрили свої кухні під чесне слово, тому що всі все розуміють і готові віддати все, аби наблизити перемогу.
Колись про це, справді, напишуть книжку. А поки лише на завтра у нас заявок на 2 700 обідів.
Спробуємо впоратися.
Все буде Україна!
??Дмитро Борисов пишається своєю командою. До початку повноцінної роботи штабу розподілили запаси продуктів і годували людей. Долучилися ресторани мережі та франчайзи. Їжу передавали для різних підрозділів ДСНС, поліції, госпіталів і територіальної оборони, а також у дитячі лікарні, пораненим і усім, хто цього потребує.
??Ресторани активно опрацьовують заявки від волонтерів. Якщо ви маєте ідеї як допомогти (кухарі/логістика/продукти) або нагальні потреби, пишіть закладам у соціальних мережах.
??Заклади намагаються підтримати колег, які пішли захищати країну.
Люблять і цінують кожного та кожну.
Вірять у перемогу та зроблять для неї все можливе.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!