Переглядів: 3791 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Sunshine Café – це не просто кафе чи пекарня, це втілення ідеї соціальної відповідальності та надання можливостей людям з особливими потребами. Tomato.ua розповість детальніше про соціальне кафе неподалік метро Почайна у ТЦ Metro в Києві.

Ключовою ідеєю Sunshine Café є створення закладу для людей з різними ментальними і фізичними особливостями, де вони можуть знайти роботу та проявити себе. Це місце надає можливість працювати людям, які стикаються зі складнощами на робочому ринку – багато хто просто не розуміє, як з ними поводитися. Sunshine Café допомагає їм здолати бар’єри та знайти своє покликання. Тут також проводять кулінарні майстер-класи.

Засновниця кафе Аліна Живаго розповіла, що йшла роками до ідеї з працевлаштуванням дітей з інвалідністю, поки зростала її дочка, яка має синдром Дауна. Вона з’ясувала, що з 15 тисяч таких дітей працюють лише 8 або 9.

У пекарні працюють піцайола, пекарі й бариста на відкритій кухні. Пекарня пропонує 15 видів піци, паніні, картоплю фрі, нагетси, смузі, лимонади та інші страви й напої.

Sunshine Café допомагає залучити увагу громадськості до важливої теми інклюзії та рівних можливостей для всіх. Тут доводять, що кожна людина має потенціал і можливість належним чином його реалізувати, отримуючи підтримку та можливості для росту.

Частину продукції передаватимуть ЗСУ, теробороні та малозабезпеченим людям.

Відвідайте Sunshine Café, підтримайте відважних працівників і не забудьте про донат ЗСУ, волонтерам або тим, хто потребує!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.8 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все