Переглядів: 9061 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Іноді душа бажає випічки або чогось солоденького. Це може бути хрусткий круасан, шматочок торту чи тістечко з ніжним кремом, ароматна булочка чи пиріг з соковитою начинкою. Заклади столиці пропонують найрізноманітніші кондитерські вироби та випічку, яка здивує ваші смакові рецептори. Tomato.ua поділиться підбіркою про кращі кондитерські Києва, а також про пекарні та кафе, де можна поласувати солоденьким. Це Такі Пироги, Milk Bar, Madame Josy, Хлебный, Bakehouse.

ТОП-5 кращих пекарень і кондитерських Києва

Такі Пироги

Пекарня Такі Пироги – це більше 25 видів справжніх Осетинських пирогів і поживні комбо-набори. Заклад пропонує безкоштовну доставку та знижку іменинникам 15%. Ви також можете накопичувати бонуси та розраховуватись ними.

У меню представлені солоні та солодкі пироги, піца, десерти, соуси, комбо-набори, напої. Рекомендуємо скуштувати Легкий пиріг з томатами і сиром (215 грн) і Пиріг з ароматним копченим сиром, м’ясом курки та печерицями (230 грн) та Піцу Барбекю (220 грн) з куркою, беконом і моцарелою. Якщо ви ще не куштували страви від Такі Пироги, варто замовити 5хCOMBO оптимальний (926 грн) – ідеальний варіант для компанії з 8 друзів з вигодою 164 грн.

Milk Bar

Milk Bar – аналог американського кафе, кондитерської та закусочної в одному форматі. Тут можна випити кафи, поживно підкріпитися та з’їсти щось солоденьке: торт, морозиво, вафлі, чізкейк, тарт, пиріг чи інший десерт.

Візитна картка Milk Bar – десерт 3 молока (75 грн) – міні-торт з пропиткою із трьох видів молока з кремом із легких вершків. Одна з улюблених позицій гостей – Тарт маракуйя-меренга (195 грн) з хрусткою вівсяно-мигдальною основою, кьордом з маракуї, м’якою меренгою та горіховим крамблом. А також Victoria’s Secret (155 грн/шматочок) – варіація на тему відомого англійського торту: малинові і мигдалеві коржі та мус з білого шоколаду у поєднанні зі свіжою полуницею.

Madame Josy

Madame Josy – французька кондитерська у центрі Києва, де можна відчути Францію на смак. У закладі випікають торти у кращих французьких традиціях з натуральних та екологічних інгредієнтів. Ви можете придбати вже готовий варіант кондитерського виробу або замовити торт з індивідуальним декором.

У каталозі Madame Josy представлені торти, птіфурчики, крокембуші та святкові пропозиції. Рекомендуємо спробувати торт Ягода/Ваніль (1400 грн) з сублімованою малиною, ганашем з лісових ягід і ванільним мусом на білому шоколаді. Чудовим варіантом подарунку стане Набір птіфурів Madame (390 грн) чи Крокембуш у рожевому краклені з метеликами (1150 грн).

Хлебный

Хлебный – мережа кафе зі свіжою випічкою в Києві. Заклад поєднав у собі формати пекарні та кафе. Його основне призначення – підготовка хлібобулочних виробів. У закладі пропонують хліб і випічку власного виробництва. Гості можуть замовляти сніданки протягом усього дня: сирники, авокадо тост, курячий бульйон, хала та інші. У меню також представлені стартери (боули) та сендвічі.

З випічки Хлебный пропонує круасани, пончики, десерти, пиріжки, торти, булочки. Рекомендуємо спробувати Солодкий тост зі смаженим бананом і шоколадним мусом (120 грн) з пісного меню, а також Мигдалевий круасан (47 грн) і Слойку з карамеллю та заварним кремом (45 грн).

Bakehouse

Bakehouse – пекарня у Goodwine, де кожного роблять чесний хліб та натуральні солодощі. Хліб виробляють з найкращого борошна на живих заквасках, які створюють та підтримують самостійно. Команда вчиться у найкращих кондитерів і пекарів по всьому світу.

Bakehouse пропонує хліб, солодощі, випічку (круасани, булочки, равлики, тарти, галети, пироги, штруделі). Рекомендуємо спробувати Гречаний багет (55 грн) і Даніш з вишнею (59.90 грн). На сім’ю чи компанію друзів рекомендуємо замовити Багато плюшок (510 грн) – 6 плюшок та 4 смаки на вибір: кориця, шоколад, лимон або малина. Вироби можна купити на місці та замовити з доставкою через телеграм-бот Пташеня.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Де замовити пироги в Києві з доставкою

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все