У центрі Києва, на вулиці Бориса Грінченка, гостей зустрічає кафе-кондитерська високої французької кухні «Madame Josy».
Інтер'єр закладу відтворює атмосферу класичної паризької кав'ярні - спокійна сіро-біла кольорова гама в оформленні, м'які дивани й велюрові крісла, невеликі столики з живими квітами.
Основу меню кафе-кондитерської складають авторські десерти, велика частина інгредієнтів для яких поставляється з Франції.
Гості можуть замовити не тільки авторські десерти, а й еклери, круасани ...
У центрі Києва, на вулиці Бориса Грінченка, гостей зустрічає кафе-кондитерська високої французької кухні «Madame Josy».
Інтер'єр закладу відтворює атмосферу класичної паризької кав'ярні - спокійна сіро-біла кольорова гама в оформленні, м'які дивани й велюрові крісла, невеликі столики з живими квітами.
Основу меню кафе-кондитерської складають авторські десерти, велика частина інгредієнтів для яких поставляється з Франції.
Гості можуть замовити не тільки авторські десерти, а й еклери, круасани й макарони.
Серед фірмових позицій десертної карти закладу виділяють:
- десерт «Віолетта» з пісочного тіста з чорничним мусом, висушеними ягодами ожини й роялтіном під фіолетовою глазур'ю,
- фруктовий десерт «Ліон», в основі якого штройзель з кокосом, фісташковий бісквіт, компоте з бананом, маракуєю і манго,
- тарталетки з полуницею і фісташкою з кюлі з манго і маракуї.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- куряче філе з камамбером,
- стейк з індички су-вид з пропареним рисом,
- круасан з малосольним лососем і крем-сиром,
- круасан з фуа-гра та інжиром,
- запечений камамбер на французькому тості,
- салат «Прованс» з печених овочів з крутонами,
- «Креп сюзет» з цедрою і філе апельсина в соусі з карамелі, вершкового масла і бренді.
Крім того, у барній карті представлений асортимент французьких вин.