Переглядів: 1492 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Вбудовані холодильники стрімко набирають популярності серед власників квартир і будинків. А все завдяки тому, що вони ідеально вписуються в будь-який інтер’єр. Додають елегантності, цілісності та стилю вашому помешканню, а також забезпечують зручність у використанні. Ми розкажемо про переваги й дизайнерські рішення вбудованих холодильників, та поділимося рекомендаціями щодо вибору.

Переваги вбудованих холодильників

  • Інтеграція в інтер’єр, естетика, стиль. Вбудований холодильник практично не помітний на вашій кухні. Він забезпечить сучасний, гарний дизайн у єдиному стилі. Простір виглядатиме цілісно та гармонійно. Вам не доведеться хвилюватися, що модель не впишеться у ваш інтер’єр. Адже спеціальна шафа, яка є частиною кухонного меблевого гарнітуру, приховає техніку.
  • Компактність, практичність та економія простору. Вбудований холодильник доволі компактний, він звільняє додатковий простір. Це чудовий варіант для маленьких кухонь, де важливий кожен сантиметр.
  • Гнучкість установки та зручність використання. Техніку можна встановити в будь-якому зручному для вас місці. Наприклад, якщо ви обрали маленький холодильник, навіть його можна розташувати на рівні очей, щоб із легкістю діставати продукти, не нахиляючись.
  • Звукоізоляція. Більшість холодильників під час роботи видають характерний гул. Зовнішні панелі у вигляді шафи закривають холодильник, виконуючи не лише естетичну функцію, але й шумопоглинаючу. 
  • Індивідуальні рішення. Якщо ви надали перевагу холодильнику на замовлення, ви можете обрати зручні для себе параметри: розмір і габарити, об’єм, внутрішнє наповнення і т.д. Це може бути ексклюзивна модель потрібного кольору, матеріалу та навіть функціоналу.
  • Довговічність. Якісний холодильник, виготовлений із надійних матеріалів, прослужить вам багато років.

Як обрати вбудований холодильник для дому

При виборі холодильника для кухні рекомендуємо враховувати такі критерії та характеристики:

  1. Тип холодильника. Сучасні магазини та інтернет-платформи пропонують різноманітні моделі: однокамерні або з двома дверима, лише з холодильною камерою або комбіновані з морозильною камерою. Вибір залежить від ваших особистих вподобань, від ваших потреб і стилю кухні.
  2. Функціональність. Переконайтеся в тому, що обрана модель виконує потрібні функції: система автоматичного розморожування No Frost, зони свіжості, регульовані полички, регульована температура та різні режими охолодження, розумне керування вологістю тощо.
  3. Енергоефективність. Рекомендуємо обирати модель із високим рівнем енергоефективності (А++ і вище). Це знизить витрати на електроенергію та зменшить вплив на навколишнє середовище.
  4. Розмір і місткість. Перед тим як придбати холодильник, чітко виміряйте місце, де він буде встановлений. Враховуйте ширину, висоту глибину, а також простір для вентиляції. Також зверніть увагу на розмір шафки.

Отже, головна перевага вбудованого холодильника – в тому, що він не лише виконує усі необхідні функції, але й стане вишуканим і стильним елементом вашого інтер’єру.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Лайфхаки

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все