У мальовничій місцевості на території парку культури імені Богдана Хмельницького у Львові гостей зустрічає ресторан «Park. Art of Rest».
У розпорядженні гостей кілька залів, які розмістилися на двох рівнях закладу.
Для проведення бенкетів обладнаний зал місткістю до 50 гостей.
Крім того, у ресторані є окремий VIP зал, зал «Кіно Парк» з сучасним обладнанням для перегляду кінострічок.
Після 23.00 в закладі працює зона «Party Place», де проходять танцювальні й тематичні вечірки.
Меню ресторану «Park. Art of Rest» містить популярні й авторські страви європейської кухні.
Гості можуть замовити різні салати, холодні й гарячі закуски, пасту, супи, гарячі страви, гарніри та десерти.
Серед фірмових страв меню ресторану відзначають:
- теплий салат з морепродуктами,
- салат з вугром в азіатському стилі,
- карпачо з лосося з чері й авокадо,
- тартар з телятини з перцем халапеньйо,
- фуа-гра з печеною грушею, соусом з лісових ягід і з желе з маракуї,
- тальятеле з морепродуктами,
- рибний суп по-середземноморськи,
- шатобріан з телячої вирізки з соусом BBQ та картопляним пюре,
- каре з телятини-гриль з гранатовим соусом і овочами аль-форно,
- стейк зі свинини на мангалі з кисло-солодким соусом, грибами шіїтаке та паростками зеленої цибулі.
У десертній карті ресторану виділяють фірмове ананасове карпачо з соусом «Малібу», м'ятою і ванільним морозивом, морквяний кекс з кремом «Цитрон», ягодами годжі й цукатами імбиру, а також шоколадний торт з соусом з вишні.
У барній карті гості знайдуть великий вибір алкогольних коктейлів, міцний алкоголь, а також львівські традиційні наливки, крафтове розливне і пляшкове пиво.
Серед безалкогольних напоїв в ресторані подають фреші, кавові мікси, молочні коктейлі, какао і різні сорти чаю.