Переглядів: 2050 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Благодійний фонд Future for Ukraine об’єднався з популярними гастрономічними закладами Києва задля звершення ще більшої кількості добрих справ. Мета – допомогти українським військовим і дітям із розладами спектру аутизму. Tomato.ua розповість детальніше про ініціативу.

Поки кияни та гості міста насолоджуються улюбленими стравами й напоями, культові ресторани та кафе допомагають благодійному фонду Future for Ukraine творити добро. Команди згуртували спільні зусилля заради благодійної мети та створили соціально відповідальне суспільство.

Піцерії Mimosa Brooklyn і Автостанція, кафе Чайка та суші-бар Fish&PussyCat пропонують хітові позиції з меню, які обожнюють гості. Виручені кошти від продажу страв передають на кейси благодійного фонду FFU, а саме — на «Протезування українських військових 2023» та на «Збір на підтримку діяльності LEVCHYK Spectrum Hub для дітей з РСА» – центру корекції для дітей з аутизмом, що вимушено евакуювалися до Львова із зони бойових дій.

Ви приємно проводите час, смакуючи улюбленими стравами й напоями, а ресторани донатять. Фонд і заклади водночас роблять дві добрі справи. Діти у спектрі аутизму відвідають усі необхідні корекційні заняття. А наші відважні захисники відправляться на реабілітацію за кордон.

Щиро дякуємо нашим друзям за підтримку благодійних ініціатив!

Їж, пий, донать!, — пишуть у фонді.

Усі коктейлі безалкогольні на фото та в благодійних позиціях безалкогольні.

Долучайтеся! Поєднуйте відпочинок із добрими справами задля допомоги захисникам та дітям із аутизмом!?

Не забувайте про донати на ЗСУ та волонтерам! ??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все