Переглядів: 4035 Час на прочитання: 7 хв
Куда пойти в Днепре

Сонечко, легенький вітерець, зелень і квіти навкруги, затишний столик і плед, улюблена їжа, зігріваючий чай, запашна кава чи прохолодний коктейль – погода нарешті дозволяє влаштувати трапезу на літньому майданчику. Це ідеальне місце для того, щоб хоч трохи відволіктися й насолодитися моментом. У добірці від Tomato.ua – заклади з терасами в Дніпрі. Розповідаємо про Сакура, Наследники, Смак, Van Gogh, 21 Stairs Cafe, Gastronomiè.

Ресторани й кафе продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та наших захисників.

Сакура

Сакура – заміський центр із рестораном, величезною територією, альтанками, басейном, готелем і неймовірними рослинами.

Одна з родзинок комплексу – затишна літня тераса в найгарнішому місці Сакури. З усіх сторін вона оточена ландшафтним садом і озером, яке охороняють 3 черепахи. Тераса обладнана системою туману – тут комфортно перебувати навіть у літню спеку!

Професійна команда підібрала ідеальне поєднання цікавих страв, чудового вина й коктейлів від маестро Яніса, експерта гільдії барменів України.

Тераса ідеально підходить для святкування дня народження, ювілею, весілля та інших важливих подій. Тут можна влаштувати фуршет або банкет, вечірку або чуттєву весільну церемонію. Команда з 20 кухарів і 12 офіціантів втілять усі ваші мрії в життя.

Оригінальні страви вразять вас і ваших гостей – все завдяки найбільшому тандиру в Дніпрі. У меню – Стейк лосося з квасним теріякі (375 грн), Шашлик зі свиного ошийка з маринованою цибулею (270 грн), Стейк рібай з соусом BBQ (200 грн/100 г), Салат з креветками та страчателою (360 грн) і багато іншого.

Наследники

Наследники – простір свободи та гастрономії. Це сучасне автентичне місце, в якому все просякнуте культурою байкерського руху, традиціями й свободою. Це своєрідний музей, у якому можна все спробувати й відчути. Також це майстерня, де можна поїсти й випити, розслабитися й відволіктися, побачити колекцію мотоциклів, поспостерігати за живим процесом ремонту й навіть зробити тату.

На просторій літній терасі можна влаштувати посиденьки з друзями, побачення з коханою чи просто провести робочі будні з улюбленою стравою. Заклад отримав саме таку назву, бо його відкрили батько та двоє синів.

Одна з візитних карток закладу – бургери. Яскравий варіант – -Н-Бургер (330) з 2 яловичими котлетами, беконом, сирним соусом, чедером, моцарелою, свіжими овочами й цибулею і Блю Чиз (270 грн) з яловичою котлетою, цибулею з беконом, сиром дор блю, брі, медово-трюфельним соусом. Рекомендуємо також скуштувати Ребра BBQ (340 грн) та Салат зі стейком (220 грн).

Смак

Смак – сімейний ресторан, розташований у мальовничій парковій зоні. Тут створені всі умови для атмосферної та комфортної трапези всією сім’єю.

У теплий період в закладі працює літня тераса, кальянний бар і літній кінотеатр, де на зручних диванах можуть розташуватися більше ніж 20 гостей.

Затишна тераса розрахована на 100 осіб. Тут можна влаштувати романтичне побачення, посиденьки з друзями чи вечерю в колі родини. Майданчик чудово підходить для різноманітних святкувань, гучних банкетів, весілля (до 70 осіб) та Дня народження.

У меню Смак представлені страви європейської та української кухні. Ви можете скуштувати страви з риби, м’яса та морепродуктів, страви на мангалі, пасту, супи, салати й різноманітні закуски. Яскраві позиції – Шашлик картопляний з підчеревиною (120 грн), Сковорідка Рибний Дует (345 грн), Реберця гриль (120 грн/100 г).

Поки дорослі насолоджуються святкуванням чи розмовами з рідними, діти можуть весело провести час у гральному клубі на 2 поверсі закладу, де за ними стежитиме няня.

Van Gogh

Van Gogh – справжня галерея-кафе в самому центрі Дніпра. Тут можна скуштувати мистецтво на смак. Назва говорить сама за себе: заклад присвячений творчості неймовірно талановитого художника – Ван Гога.

У кафе цілих 2 тераси, два основні й два банкетні зали – місця вистачить для всіх. Ви можете влаштувати банкет або святкування важливої події всередині музею чи на його даху.

Нарешті прийшла весна, а це означає, що саме час пити чай і насолоджуватися сонечком на веранді.

На затишній літній терасі на даху з неймовірним видом на все місто панує романтична атмосфера. Це ідеальне місце для того, щоб влаштувати незабутнє побачення чи освідчитися коханій людині.

У меню закладу – бізнес-ланчі (від 130 грн), сніданки цілий день і різноманітні страви європейської кухні. Яскраві позиції – Рубаний стейк із в’яленими томатами (250 грн), Салат натюрморт з перчиками хабанейро (200 грн), паста Фарфале з креветками та томатами черрі (270 грн).

21 Stairs Cafe

21 Stairs Cafe – сучасне кафе з атмосферною терасою в центрі міста. Тут на вас чекають цікаві страви, п’янкі коктейлі, запашна кава, ароматний чай і димні кальяни.

Команда ресторану любить експериментувати. У меню ви знайдете безліч оригінальних страв. Один із маленьких гастрономічних експериментів – тартар у японському стилі з тунцем. Він не лише відновить ваші сили, але й навіє приємні спогади (чи мрії) про далекі мандри та екзотичну кухню різних куточків планети.

Не менш яскраві позиції – Різнокольоровий салат із креветками, міксом зелені та гарбузовим насінням, Брускети зі слабосолоним лососем і пармезаном, Сібас із вершковим птітімом. Сьогодні, 14 квітня, заклад презентує нове меню. Одна з цікавих новинок, яку рекомендуємо замовити на десерт – Віденські вафлі зі згущеним молоком і вишневим соусом.

Gastronomiè

Gastronomiè – французьке бістро з дніпровською душею. Власники закладу дуже хотіли зробити для вас місце справжнього балансу. Між затишною ранковою кавою і сніданком та грайливою вечірньою музикою з коктейлями й найкращими друзями поруч.

Розмови за келихом вина, французькі страви, вид на тихий центр вечірнього міста, теплі зустрічі та любий Дніпро – звучить ідеально. Саме це і чекає на вас на літньому майданчику закладу.

У меню – солоні й солодкі сніданки, салати та супи, серйозна їжа та дещо полегше, bakery, кава та напої, коктейлі та вино, чистий алкоголь і десерти. У весняному новому меню кожна страва має свій настрій, характер і особистий, вишуканий смак. У ньому відчувається атмосфера подорожі до легкості та нових спогадів про хороше. Це Дует бріоші & friench-fries із тягучим сиром, песто й томатами (265 грн), Курочка з винним соусом і овочами (265 грн), Легка запечена цвітна капуста з пряним йогуртом (185 грн), Кальмар із хрустким картопляним гратеном і багато іншого.

FAQ

У статті ми навели список ресторанів та кафе з літніми терасами в місті Дніпро. У рейтинг Tomato.ua потрапили Сакура, Наследники, Van Gogh, 21 Stairs Cafe, Gastronomiè, Смак.

Наследники, Van Gogh, 21 Stairs Cafe — це саме ті заклади, які ідеально підходять для літніх вечорів. Тут ви відчуєте особливий вайб, який допоможе розслабитися та забути про рутину.

Tomato.ua пропонує вам заклади з терасами, де не лише можна випити вина в центрі Дніпра, але й насолодитися особливою атмосферою. Досвідчені офіціанти допоможуть обрати вино до вашого смаку. Якщо ви мрієте потрапити до Франції, неодмінно завітайте до Gastronomiè з французьким вайбом. Кафе Van Gogh наблизить вас до мистецтва. А 21 Stairs Cafe допоможе вкотре насолодитися красою міста та його унікальністю.

До вашої уваги — затишні сімейни заклади з терасами в Дніпрі — Смак і Сакура. Тут створені всі умови для комфортного відпочинку всією родиною. На вас чекають різноманітні страви й напої на будь-який смак, особлива атмосфера та затишна трапеза на свіжому повітрі.

Літні тераси дозволяють насолоджуватися смачною їжею та напоями під відкритим небом, відчувати свіже повітря та спостерігати за містом або чудовими краєвидами.

Деякі ресторани та кафе з літніми терасами обладнані дитячими майданчиками або ігровими зонами. Раніше Tomato.ua розповідав про заклади з дитячим простором у Дніпрі.

Так, за новим законом, у ресторанах та кафе заборонено палити на літніх терасах. Проте багато закладів пропонують смачну альтернативу — ароматний димний кальян.

Меню залежить від конкретного ресторану чи кафе. Зазвичай на літніх терасах пропонують легкі та освіжаючі страви, такі як салати, закуски, барбекю, морепродукти та десерти. Також є різні зігріваючи або прохолодні напої: чай, кава, коктейлі, лимонади, безалкогольні та алкогольні напої.

Рекомендуємо заздалегідь забронювати столик, особливо, якщо ви збираєтеся відвідати заклад у години пік (наприклад, ввечері в будні) чи на вихідні. Це гарантуватиме наявність місця.

Так, багато ресторанів та кафе пропонують послуги з проведення заходів на літній терасі, таких як весілля, ювілеї, корпоративні вечори тощо. Ви можете влаштувати банкет або фуршет, вечірку чи камерне атмосферне святкування з найближчими людьми.

Відвідали заклад із терасою в Дніпрі — зробіть донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Gastronomiè.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.