Топ-5 Днепр

Ресторани міста допоможуть заощадити час і зробити день ще продуктивнішим – усіх запрошують на ланч! Для вас підготували цікаві та поживні страви: рамени, суші, бургери, піти, супи, салати та багато іншого. Tomato.ua розповість, де пообідати в Дніпрі. У добірці Котосуші, What’s Up, Моше Вдома, У головних ролях, Кеди.

Ресторани продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та мати можливість і надалі допомагати захисникам і тим, хто цього потребує.

Огляд ланчів від ресторанів Дніпра

Котосуші

Котосуші – перша та єдина доставка Суші в Дніпрі, в якій практично всі процеси автоматизовано. Суші готують справжні японські роботи. Завдяки цьому клієнт отримує своє замовлення надзвичайно швидко та практично з-під ножа – всього через 39 хвилин після оформлення.

Нещодавно заклад повністю оновив рамени. Наситили бульйон (його варять від 12 до 16 годин), додали нові інгредієнти та знизили ціни. Рамен – це ідеальний варіант ланчу. Рекомендуємо скуштувати Рамен з телятиною (169 грн) або з креветкою (199 грн). Не менш цікаві варіанти обіду – Корейський боул з креветками та локшиною (239 грн) та Американський боул з лососем і рисом (299 грн).

Після оформлення замовлення неодмінно зіграйте в гру, де у вас буде шанс виграти Боул з куркою теріякі до наступного замовлення.

У Котосуші ви також можете оформити самовивіз. Замовлення можна забрати у спеціальному боксі, який розташувався у ТРЦ Нео Плаза. Команда працювала над боксом майже рік, він єдиний у Дніпрі. Його відкрили під час війни.

What’s Up

What’s Up – сучасний ресто-бар, у якому на вас чекає комфортна їжа. У меню представлено безліч цікавих страв, які ідеально підходять для ланчу. Супи, основні страви, салати та багато іншого.

Яскраві основні страви – Гречана локшина з тигровою креветкою (250 грн), Медальйони з соусом Блек Пепер (400 грн), Лосось з овочами (400 грн).

Якщо ви бажаєте на обід салат, у закладі для вас є багато цікавих пропозицій. Теплий салат з телятиною (320 грн), Салат з лососем та соусом ромеско (280 грн), Салат з Моцарелою та соусом песто.

Чудова пропозиції для спекотного літнього дня від What’sUp – Гаспачо з тигровою креветкою (200 грн) та Окрошка (150 грн). останню готують з додаванням мінеральної води, сметани та гірчиці, з телятиною, овочами та кропом з цибулею. Подають з хрумкими тостами, гірчицею та слайсом лимону.

А на десерт замовте дещо з особливого літнього меню. Рекомендуємо Мілкшеейк або Полуничний тарт (150 грн).

Моше Вдома

Моше Вдома – ресторан ізраїльської кухні. У меню представлені хумуси та тхіна, салати, перші страви, шварма, лафа, піти, риба, м’ясо та багато іншого.

Яскрава пропозиція для обіду від Moshe – Лафа з кебабом (215 грн). Це ніжний коржик, а в нього загорнутий кебаб із яловичини та баранини, мікс салату, солоний огірок, соуси та йогурт. Подають разом із картопелькою фрі та сирним соусом.

Відкрита шварма хард Яловичина (235 грн) збірна Дніпра зі всенародної любові. Все на тарліці: шварма з яловичини, картопля фрі з сирним соусом, солоний огірок, свіжий салат, маринована цибуля та хумус із амбою.

На Піти теж зверніть увагу: зі швармою з курки/яловичини, з фалафелем, сабіх, чізбургер, з креветками й авокадо, за гарну поведінку (від 165 грн).

Ідеальний варіант для спекотних серпневих днів – Окрошка. Основа на йогурті, гірчиці та тархуні. В начинці – копчена курка, відварена курка, овочі, зелень і яйце.

Легкий варіант обіду Салат з креветкою, авокадо та горіховим соусом (215 грн).

У головних ролях

У головних ролях – сучасний гастрономічний бар. У меню представлені авторські напої та страви: хумус, бао, тар-тар, кесаділья, севіче, паста, бургери, люля-кебаб, різноманітні страви з м’яса, риби та морепродуктів.

Для тих, хто полюбляє куштувати сніданки на обід – сирники, омлет, шакшуку та брускети готують весь день.

Ідеальна, швидка, соковита страва на обід – Бургер з індичкою (310 грн) – солодова булочка, котлета з індички, рукола, томатна сальса, солоний огірок, чеддер, камамбер, маринована цибуля.

Любителям рибки варто скуштувати Лосось гриль з морквяним різотто та соусом Теріякі (290 грн). Ця страва підкорила серця багатьох.

А поціновувачам м’яса варто звернути увагу на Філе Міньйон з овочами гриль (330 грн) – Міньйон з печеними на грилі кабачками, салатним перцем, цибулею та баклажаном. Подають з соусом BBQ.

У закладі люблять експериментувати, але не забувають про класику. Цікава сезонна страва – Карпаччо з телятини з додаванням черешні.

Кеди

Паб Кеди – місце, де мистецтво крафтового пивоваріння поєднується з авторською кухнею.

Минулого тижня паб презентував новий ланч. У меню: Курячий бульйон з локшиною, Сендвіч з омлетом та куркою, Салат з куркою та карамелізованою цибулею, Тайський шашлик з картопляними дольками. Вартість 2 страв – від 140 грн, 3 страви – від 170 грн. Кожного чекають на lunch у будні з 12:00 до 16:00.

У меню ви знайдете повноцінні страви, які чудово підходять для обіду. Наприклад, сьогодні замовте Філе макрелі з кабачком гриль і літньою сальсою. Якщо ви не на роботі, зверніть увагу на те, що до неї чудово смакує Портер.

Почати обід можна зі справжнього Сморреброда – обсмажений злаковий хліб з копченою сметаною, з овочами, беконом і обсмаженим норвезьким оселедцем.

Неочікуване поєднання – Тар-тар з телятиною, сезонними ягодами та травами.

Любителям бургерів варто скуштувати Бургер з мармуровою телятиною, булочкою бріош і цибулевим мармеладом (209 грн).

Завітав до закладу на ланч – задонать на ЗСУ! 💙💛

Головна фотографія: What`s Up.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Де пообідати в Києві: огляд ланчів від закладів столиці

 

Поделиться:
Показать все

Читать статьи о Днепр

Показать Все Показать все

Читать статьи о Куда пойти в Днепре

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5 Днепр

Показать Все