Переглядів: 10955 Час на прочитання: 6 хв
Куда пойти в Днепре

Заміський центр із парком, нео-бістро, стильний сучасний ресторан, 3-рівневий ресторанний комплекс, заклад з історією – Tomato.ua розповість про кращі заклади Дніпра. У добірці Сакура, Flip, Manufactura, People, Репортеръ.

Ресторани та кафе продовжують працювати, щоб підтримувати економіку країни та наших захисників.

Сакура

Сакура – заміський центр із величезним ландшафтним парком, озером, водоспадом, альтанками, рестораном, сауною і чаном на дровах, комфортабельними номерами та літнім майданчиком. На вас чекає приємна атмосфера, спів пташок, вражаючий дизайн і цікаві рослини, неймовірний аромат м’яса, який переплітається із ароматом хвої та квітів. На вході до парку розташувалася затишна літня тераса, де можна влаштувати свято.

Сакура – ідеальне місце для весілля, дня народження, банкетів, для зустрічей із найближчими, для святкування важливих подій із прогулянками та фотосесіями.

На території комплексу знаходиться атмосферний ресторан Les, оформлений в екостилі. Влітку це прохолодна зала з панорамною розсувною системою. А взимку це тепле гніздечко з каміном, бібліотекою і зігріваючими напоями.

У ресторані готують страви традиційної європейської кухні. У колекції закладу – хоспер, мангал, американський бургер гриль і найбільший в області тандир. Яскраві позиції меню – Стейк рібай з соусом BBQ (200 грн/100 г), Смажений сібас з томленими томатами та каперсами (400 грн), Салат з качиною грудкою та персиковим чатні (240 грн).

Flip

Flip – сучасний заклад, який переверне ваше уявлення про звичну їжу. Тут застосовують і міксують напрямки різних кухонь світу й намагаються створити щось просте і незвичайне.

Flip neo bistro – це проста непроста їжа, усвідомлене споживання та ecoshop усередині. Тут на вас чекають нові страви, нові смаки та нові сенси.

Яскраві позиції – Авокадо гриль із салатом із двох видів томатів, фореллю гравлакс, ікрою масаго та соусом чимі-чури (198 грн) та Соте з морепродуктів з безлактозним соусом ГХІ (398 грн).

Кращі заклади Дніпра вражають! Вогняна страва, яка здивує подачею – Запашний сибас у цитрусовій солі з овочами альденте та лимонним голандезом і фісташковим песто (438 грн).

Якщо ви бажаєте скуштувати дещо знайоме на смак, але у незвичному форматі, рекомендуємо фірмовий десерт – Сметанник (128 грн). Це найніжніший крем, до якого додають іриску, шоколадний і ванільний шифоновий бісквіт, просочені сиропом із амаретто. Повітряне бізе та хрумкий тюїль забезпечують неповторний хрускіт, манго – соковитість, а завершальна родзинка – їстівний логотип Flip.

Manufactura

Кращі заклади м. Дніпро мають історію. Один із них – Manufactura. У затишному сімейному ресторані в самому центрі міста можна скуштувати страви авторської кухні від шефа Євгена Корольова.

Неймовірно ніжна страва – Вершковий рибний суп із лососем, спаржею та боніто (180 грн). Легкий для сніданку та водночас ситний для обіду. Чудовий варіант вечері – Стейк з лосося з шафрановим різотто, бобами едамаме та соусом чорізо (330 грн). Ідеально смакує з келихом Bodegas Riojanas Viore Crianza 2016 року.

Нещодавно заклад презентував цікаві новинки: Соковитий ростбіф з бататом, пармезаном і соусом із ферментованого перцю, Салат з тунцем, цитрусами, яйцем пашот, кунжутом та міксом салату.

Manufactura закликає вас тішити себе не лише у вихідні, але й у будні. Завітайте на теплу зустріч із бранчем – Бріош з індичкою, томатами, яєчний скрембл, соус Бешамель і мікс салату (200 грн).

У закладі регулярно влаштовують різноманітні заходи й події: дегустацію вин, романтичні вечори живої музики тощо.

People

People – новий стильний заклад у центрі Дніпра, який відкрився на початку 2023 року. Відкриття планували на лютий 2022, але повномасштабне вторгнення все поставило на паузу. Команда підійшла до створення меню підійшли з особливою увагою та любов’ю. Тут ви знайдете 15 видів неаполітанської піци в двох розмірах, авторські роли, пасту та різотто, основні страви, супи, салати закуски та багато іншого. У барному меню – великий вибір вина, цікаві коктейлі та багато іншого.

Однією з тих страв, які припадуть вам до душі, заклад вважає Стейк із телятини з креветками, який подають зі смаженою молодою картоплею, огірками та соусом айолі зі Sweet Chili (275 грн).

Не менш яскраві позиції – Нарізний стейк з телятини з соусом Black Pepper (275 грн), Ніжне та соковите філе індички з овочами в азіатському стилі (218 грн), Хрусткий рол з креветкою та вугром (139 грн), Бургер з телятини зі спайсі соусом і картопляними діпами.

Якщо вам хочеться спробувати чогось незвичного, рекомендуємо замовити Піцу з маринованими у бурбоні огірочками.

Репортеръ

Репортеръ – незвичайний 3-рівневий ресторанний комплекс у центрі Дніпра, створений для незвичайних людей. Репортер – це людина, яка завжди знаходиться в центрі подій. Заняття, яке відповідає його амбіціям – створювати тенденції.

Кожен поверх закладу не схожий на інший. У комплексі поєдналися ресторан, кав’ярня, питний будинок і навіть кінозал.

На другому поверсі комплексу розташувався дворівнений ресторан-атріум, який став візитною карткою міста. Це чудове місце для сімейних обідів, ділових зустрічей і романтичних вечорів. На вас чекають авторські страви, спеціальні пропозиції від шефа, збалансована винна карта.

У меню – страви європейської та сучасної кухні, безглютенові, вегетаріанські та веганські страви. Яскраві позиції – Королівський салат із вугром, кускусом, в’яленими томатами і соусом унагі (395 грн), Качина ніжка конфі з гратеном з пастернака і соусом із малини та розмарину (520 грн).

Якщо ви дотримуєтеся посту, рекомендуємо скуштувати пікантну весняну новинку – Печений буряк із чорним рисом і соусом ромеско (230 грн).

FAQ

  • Ресторани та кафе, які варто відвідати в Дніпрі: рекомендації від Tomato.ua

Ми рекомендуємо відвідати заклади Сакура, Flip, Manufactura, People, Репортеръ. На вас чекають яскравий інтер’єр, оригінальні страви та приємна атмосфера.

  • Який кращий ресторан у місті Дніпро?

Рекомендуємо відвідати заклади з нашої добірки і обрати для себе кращий ресторан. Звертайте увагу на меню, страви, рівень обслуговування, оформлення закладу та інші фактори.

  • Які ресторани та кафе включені до списку «Найкращі заклади міста Дніпро»? Які критерії використовуються для відбору ресторанів та кафе до списку?

У статтю включені ресторани та кафе, які мають високі рейтинги та набули популярності серед місцевих жителів і відвідувачів міста Дніпро. Редакція Tomato.ua звертає увагу на кухню, атмосферу, обслуговування та ціни. У статті ви знайдете заклади, які мають багаторічну історію, та кафе, які розпочали свою роботу в період війни.

  • Яка кухня представлена в закладах?

У статті представлені ресторани та кафе з різними видами кухні, включаючи українську, європейську, азіатську, італійську, японську та інші.

  • Чи вказані в статті ціни на страви?

Так, ми завжди вказуємо ціни на рекомендовані страви та напої. Зверніть увагу на те, що вони можуть змінюватися. Актуальну інформацію можна знайти в соціальних мережах або на сайті закладу, який вас цікавить.

  • Як дізнатися про акції та знижки в ресторанах і кафе?

Свіжу інформацію про спеціальні пропозиції ми публікуємо у відповідній категорії «Акції» на нашому сайті. Про акції та знижки ми також розповідаємо в тематичних статтях і в Telegram-каналі.

  • Чи можна в цих закладах замовити доставку їжі додому?

Доставка доступна в ресторані Репортер. Час доставки 60-120 хвилин. Замовлення від 1000 грн доставляють безкоштовно. Страви з доставкою можна замовити також у People. Ресторан працює з 10:00 до 21:00.

Відвідали заклад у Дніпрі — зробіть донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Сакура.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Заклади з дитячим простором у м. Дніпро

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.