«Кодацький Кош» - це готельно-ресторанний комплекс, який розкинувся на березі річки в селі Старі Кодаки, недалеко від Дніпра.
У розпорядженні гостей готельні номери й котеджі, конференц-зал, сауна, басейн, ресторан з однойменною назвою, дитячий ігровий майданчик.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української кухонь за старовинними західноукраїнськими рецептами. Усі страви в ресторані готують виключно з натуральних фермерських продуктів.
Родзинкою закладу вважається справжня дров'яна піч, в якій запікають страви за давніми козацькими рецептами.
Відвідувачам подаю свіжоспечений хліб, холодні закуски, салати, вареники, млинці з різними начинками, гарячі закуски, перші страви, приготовані в печі, рибні та м'ясні страви, гарніри, оригінальні соуси, страви мангал-меню, пивні закуски й десерти.
Серед фірмових позицій меню ресторану «Кодацький Кош» відзначають:
- м'ясну нарізку «Отаманський гард» з бужениною, домашньою ковбасою і хроном,
- салат «Томаківський» з яловичим язиком, сиром пармезан і свіжими овочами,
- вареники з ікрою риби «Панські жарти»,
- вареники з ікрою риби й пармезаном «Панські жарти з викрутасами»,
- вареники «Гарматна з картеччю» зі шкварками,
- кукурудзяний банош зі шкварками й бринзою «Довбиш»,
- фірмову рибну юшку «Щерба Кодацька» з асорті риби й горілкою,
- філе коропа «Мамай», запечене в сметані,
- телятину «Байда Вишневецький» з чорносливом під вишнево-йогуртовим соусом,
- медальйони з телятини з грибним соусом «Літаври»,
- десерт «Балабуха макова»,
- профітролі з морозивом «Гаряча прохолода».
У карті напоїв відвідувачі знайдуть фреші, каву, кавові мікси, узвар, домашній квас, журавлинний морс, фруктові та трав'яні чаї.
Барну карту закладу складають різні сорти пива, асортимент міцного алкоголю, українські та грузинські вина, а також фірмові домашні настоянки власного виробництва - «Хріновуха», «Журавлинка», «Веселуха на обліписі».
Затишний інтер'єр ресторану оформлений у староукраїнському стилі з оздобою з натуральних порід дерев.
У розпорядженні гостей основний зал ресторану, дві літні тераси на другому поверсі комплексу з місткістю на 50 і 100 персон відповідно, дві відкриті тераси на четвертому поверсі з панорамним виглядом на річку, а також зимовий зал, місткістю 50 відвідувачів.