«Good Zone» - це заміський готельно-ресторанний комплекс, який розкинувся в екологічно чистій зоні в оточенні соснового бору.
Заклад розмістився недалеко від Дніпра, у селі Піщанка.
Комплекс складається з ресторану з однойменною назвою, який має в своєму розпорядженні чотири просторі зали й терасу з виглядом на озеро.
Панорамний зал, який розрахований на 100 персон, оформлений у сучасному стилі - тепла коричнева колірна гама, оздоблення та меблі з натурального дерева, панорамні вікна.
Для проведення урочистих заходів у закладі передбачено бенкетний зал, де можуть розміститися до 140 запрошених.
У бікіні лаунж-барі можуть відпочити до 50 гостей, а на мальовничій терасі передбачено 300 посадкових місць для бенкету. У меню ресторану є популярні й авторські страви європейської кухні.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, брускети, страви для компаній, салати, супи, пасту, страви з м'яса, птиці та риби, гарніри, соуси й десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- брускети з паштетом з печінки індички, цибулею конфі, карамельним яблуком,
- плато м'ясних делікатесів «Гудзон» з теріном зі свинячого вуха,
- зелений салат зі шматочками лосося-гравлакс і авокадо під імбирно-кунжутною заправою з крутонами з французького багета,
- домашні пироги з листового тіста з начинкою з сьомги, сома і коропа,
- часниковий суп за старовинним рецептом,
- українське сало за чабанським рецептом,
- чизкейк з соусом песто, сиром горгондзола і волоським горіхом,
- тартар з мармурової телятини з ягідним кюлі,
- локшину удон з овочами й тунцем,
- філе тунця з унагі й паростками сої,
- каре телятини з печеною картоплею і соусом з білих грибів за авторським рецептом шеф-кухаря,
- курку з кисло-солодкому соусі з баклажанового соте,
- морозиво з фірмовим варенням,
- яблучну тарту з ванільним морозивом,
- фісташковий торт з полуничним желе.
Часто в ресторані проходять музичні та тематичні вечірки, корпоративні заходи, бенкети, фуршети й сімейні свята.