У самому серці Києва, на Бессарабці, розмістився ресторан-бар «Cafe Select Eatery».
Уранці та вдень заклад працює у форматі кафе, а вечорами перетворюється в ресторан-бар. Оригінальний інтер'єр просторого приміщення оформлений у стилі мінімалізму: пастельно-рожеві стіни, сірі велюрові дивани, масивні меблі й театральна люстра над барною стійкою, велика кількість живої зелені, дзеркальна стінка.
У меню представлені страви авторської європейської та американської кухонь. У ранковий час подають рі...
У самому серці Києва, на Бессарабці, розмістився ресторан-бар «Cafe Select Eatery».
Уранці та вдень заклад працює у форматі кафе, а вечорами перетворюється в ресторан-бар. Оригінальний інтер'єр просторого приміщення оформлений у стилі мінімалізму: пастельно-рожеві стіни, сірі велюрові дивани, масивні меблі й театральна люстра над барною стійкою, велика кількість живої зелені, дзеркальна стінка.
У меню представлені страви авторської європейської та американської кухонь. У ранковий час подають різні сніданки: сирники, панкейки з ягодами, гранолу з полуничним джемом, вівсянку, авокадо тост, шакшуку.
До фірмових страв закладу відносять:
- сирну і м'ясну антипасту,
- гуакомоле з кукурудзяними чіпсами,
- кукурудзу-гриль з сирним соусом,
- тартар з тунця,
- карпачо з сібаса,
- мариновану телятину, приправлену крем-соусом з тунця «Вітелло Тонато»,
- суп з броколі й шпинату,
- кейл-салат з журавлиною, горіхами й гарбузовим насінням,
- гриль-салат з телятиною.
- стейк з тунця з томатною сальсою,
- філе лосося з лимонно-вершковим соусом і диким рисом,
- качину грудку з вишневим соусом,
- курку в соусі з лайма і спецій,
- запеченого сібаса з картопляним пюре і трюфельною олією,
- стейки.