Завантажуйте додаток!
Сьогодні антикафе в Києві користуються величезною популярністю серед молоді, творчих особистостей, організацій. Такі заклади залучають відвідувачів для комфортного проведення часу і творчого процесу, де створені всі умови як для захоплюючого дозвілля, так і для плідної роботи й навчання.
Сучасне антикафе – це заклад, де гості платять тільки за проведення часу. Зазвичай оплата погодинна і такий формат закладу дозволяє провести час з користю, а саме:
В антикафе відвідувачі можуть пригоститися кавою і чаєм, печивом, снеками та цукерками, при цьому плата стягується за той відрізок часу, який був проведений в закладі, а не за кількість випитого і з'їденого. Найчастіше інтер'єр антикафе оформляють в домашньому і затишному стилі, а також в стилі лофт з цегляними стінами, безліччю м'яких диванів, невеликими столиками й мінімалістичним декором, що не відволікає гостей від суті перебування в закладах такого формату.
Особливо популярні такі антикафе в Києві, де в розпорядженні гостей кілька окремих просторів – залів або кімнат. Так, відвідувачі можуть зустрітися з компанією друзів, провести презентації та тренінги, зіграти в комп'ютерні ігри, не заважаючи один одному.
Tomato.ua пропонує актуальну інформацію про заклади в Києві, де можна з користю провести час, зустрітися з творчими людьми, плідно попрацювати й зіграти в класичні та сучасні настільні ігри. Антикафе в столиці популярні серед різних категорій населення.
За допомогою сайту можна підшукати антикафе за наступними критеріями:
О команде Tomato
Ми - це невелика команда ентузіастів з України. Ми поставили перед собою місію: зробити так, щоб де б в Україні ви не знаходилися, ви завжди могли смачно поїсти.
Як ми це робимо? Для початку, ми зібрали приголомшливу команду професіоналів - фахівців з дизайну, програмування, маркетингу, копірайтерів, а за сумісництвом - любителів гарної їжі. З їх допомогою ми створили Томато.
Томато допомагає своїм користувачам знайти цікаві місця неподалік. Наша команда регулярно зв'язується з ресторанами - таким чином ми забезпечуємо актуальність інформації. Друга частина нашої команди - це самі користувачі, які діляться своїми враженнями і допомагають один одному у виборі кращих місць.
Ми працюємо і з ресторанами. Для них ми надаємо зручні інструменти для редагування інформації про себе - в результаті відвідувачі отримають максимум інформації, а ресторан зможе зосередитися на тому, чим він любить займатися більше всього - смачній їжі.