Завантажуйте додаток!
У Києві, як і в будь-якому іншому великому місті, є сотні закладів, де можна смачно поїсти й добре провести час. Портал Tomato.ua допоможе вам розібратися в цьому різноманітті місць, та познайомить з кращими кафе Києва з нашого великого каталогу.
Перше, на що слід звернути увагу, обираючи кафе - привід відвідування: це універсальний заклад, де можна як просто перекусити, так і влаштувати ділову зустріч, зібрати на дружню вечірку багато гостей, відзначити особливу дату або провести романтичне побачення.
Від мети відвідування залежать також інтер'єр і атмосфера кафе: спокійна тиха атмосфера для бізнес-зустрічі, велике окреме приміщення для галасливої дружньої вечірки, комфортний зал для проведення свята або романтична атмосфера для вечері на двох.
Залежно від приводу відвідування слід обирати й локацію. Для ділових зустрічей або бізнес-ланчів більше підійдуть заклади, які знаходяться недалеко від місця вашої роботи, а для романтичної вечері ідеально підходять кафе в центрі міста.
Важливу роль відіграє кухня закладу: обираючи кафе, слід звернути особливу увагу на меню, середню вартість страв і якість обслуговування. Для цього, краще заздалегідь ознайомитися з усією інформацією до відвідування кафе, щоб не зіткнутися з неприємними сюрпризами.
Завдяки дуже зручному інтерфейсу сайту і додатка Tomato для мобільних телефонів, ви, з легкістю, знайдете дуже вдале для вас кафе в будь-якій точці міста. Для цього необхідно правильно налаштувати фільтр пошуку: обрати місто, локацію, тип закладу.
Ми подбали про те, щоб надати вам максимум необхідної інформації про кафе, яке цікаво вам. На сайті вказані:
Крім фотографій інтер'єру і страв, ми надаємо інформацію про точне розташування кафе на карті міста, з можливістю прокласти маршрут від вас до закладу, вказуємо точні ціни страв у меню і відзначаємо наявність додаткових послуг, наприклад, доставляння або їжа на винос.
Визначившись з вибором, ви можете відразу забронювати столик, зателефонувавши за вказаним номером, залишити відгук або зберегти в своїх закладках заклад, який хочете відвідати пізніше. Додаток Tomato.ua – кращий гід у світі кафе і ресторанів України.
О команде Tomato
Ми - це невелика команда ентузіастів з України. Ми поставили перед собою місію: зробити так, щоб де б в Україні ви не знаходилися, ви завжди могли смачно поїсти.
Як ми це робимо? Для початку, ми зібрали приголомшливу команду професіоналів - фахівців з дизайну, програмування, маркетингу, копірайтерів, а за сумісництвом - любителів гарної їжі. З їх допомогою ми створили Томато.
Томато допомагає своїм користувачам знайти цікаві місця неподалік. Наша команда регулярно зв'язується з ресторанами - таким чином ми забезпечуємо актуальність інформації. Друга частина нашої команди - це самі користувачі, які діляться своїми враженнями і допомагають один одному у виборі кращих місць.
Ми працюємо і з ресторанами. Для них ми надаємо зручні інструменти для редагування інформації про себе - в результаті відвідувачі отримають максимум інформації, а ресторан зможе зосередитися на тому, чим він любить займатися більше всього - смачній їжі.