Ресторан-хінкальна «Ахалі» зустрічає гостей на вулиці Леся Курбаса у Львові.
Затишний інтер'єр закладу виконаний у східному стилі – теплі пісочні та теракотові відтінки, цегляне мурування стін, картаті дивани, стільці з оббивкою з велюру відтінків шоколаду та охри, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв грузинської кухні. Гості можуть замовити холодні закуски, салати, хачапурі, хінкалі з різними начинками, перші страви, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, страви, приготовані на мангалі, хліб, оригінальні соуси, гарніри, десерти.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- рулети з баклажанів з горіховою пастою,
- хачапурі на мангалі з сиром сулугуні,
- суп «Харчо»,
- каре телятини «Чашушулі», тушковане в томатному соусі та червоному вині з картопляним пюре,
- запечений свинячий ошийок «Оджахурі» з картоплею по-домашньому,
- толма з фаршем з яловичини та баранини,
- чорні хінкалі з сиром сулугуні та шпинатом,
- хінкали з бараниною,
- солодкі хінкалі з вишнею.
Велика карта бару містить асортимент міцного алкоголю, розливне та пляшкове пиво, кілька видів фірмової чачі, асортимент фірмових настоянок та наливок, а також фірмові домашні вина, червоні, білі, рожеві вина України та Грузії.
Бiзнес-ланч