Бутиковий готель-ресторан «Ferenc» зустрічає гостей у центральній частині Львова, на вулиці Ференца Ліста, недалеко від Латинського собору.
Заклад займає старовинну будівлю, котра була збудована наприкінці дев'ятнадцятого століття. На нульовому поверсі готелю працює пивний ресторан, де гості можуть замовити різні сорти ірландського, бельгійського та локального пива.
Родзинкою барного меню вважається фірмове пиво «Ференц», зварене за спеціальним авторським рецептом. До пінного напою відвідувачі можуть замовити популярні й авторські страви європейської кухні.
Особливістю ресторану вважається наявність відкритої кухні. У меню є закуски, бургери, сендвічі, стартери, супи, основні страви, десерти.
До фірмових позицій ресторану «Ferenc» відносяться:
- стейк Томагавк,
- телячі щічки в червоному вині з картопляним пюре і грибним соусом,
- форель і скумбрія на грилі,
- свина голонка на компанію,
- гострий томатний суп з сирним тостом,
- тартар з маринованої телятини,
- салат з тунцем на грилі й каперсним соусом,
- бургер з рваним м'ясом,
- мідії в сирному соусі з картоплею фрі,
- морозиво з пивом, беконом і ананасом.
Оригінальний інтер'єр гармонійно поєднує в собі лаконічність лофт стилю і старовинні цегляні склепіння.