Переглядів: 891 Час на прочитання: 3 хв
Львов

До Нового року залишилось 18 днів. Кожен ресторан Львова готує запашний глінтвейн, все більше пригощає кавою і відкриває панорамні вікна в очікуванні справжньої зими. Tomato.ua знає, куди піти на вихідні у Львові. У цій підбірці Golka Music Hub, Smart CUP, Steak House Lviv, Ferenc, Палярня Чехович.

ТОП-5 ресторанів, куди піти на вихідні у Львові

П’ятниця, 13 грудня

Вечір п’ятниці проведіть у новому просторі Golka Music Hub. Вас пригостять терпким вином та магічним звучанням живої арфи. Оксана Кулик –– харизматична солістка, мистецтву гри на арфі навчалась у Львові та Граці в Австрії. Свою майстерність розвивала в найкращих арфістів світу. Оксана виступала, без перебільшень, у найкращих залах світу в складі оркестру K&K. Вхід 150 гривень.

Субота, 14 грудня

У суботу відбудеться відкриття незвичної кав’ярні. Новий Smart CUP називають місцем затишку, комфорту, натхнення та мотивації. Недаремно, адже це Перша Освітня кав’ярня на Сихові. З 10 години вони починають працювати у повному режимі.

Смачної кави і хороших вражень!)

куди піти на вихідні у Львові

Steak House Lviv відкриває зимовий сезон на терасі. З приводу цього заклад організовує грандіозну вечірку. Буде сучасна міузика: Winter Vinyl Set, Dj Roma Shpak, Dj Buratino. А ще гірськолижні гарячі закуски та напої: Prosecco, Kava, Franciacorta, Cremant. Дрес-код: лижні костюми, куртки, шапки, рукавиці, шоломи, чоботи. Welcome drink. Початок о 18:00.

куди піти на вихідні у Львові

О 21 годині готель Ferenc проводить дуже круту подію. У домашній атмосфері зможете підбити підсумки усього 2019 року. А ще організатори рекомендують взяти заряджений телефон з оновленим Shazam. За пультом буде Darko і Tom Sawyer. Вхід обмежений.

Неділя, 15 грудня

Tomato.ua рекомендує зайти у неділю на каву у Палярню Чехович. У них ви зможете не лише випити запашний латте, але й придбати все, що потрібно для приготування кави в домашніх умовах. Дещо з меню: каліта — 49 грн, аеропрес — 49 грн, кемекс — 49 грн, nitro cold brew — 59 грн. Також тут можна смачно поїсти: омлет з сиром — 135 грн, сирники — 102 грн, салат від Чеховича — 165 грн.

куди піти на вихідні у Львові

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/where-to-celebrate-a-corporate-event-in-lviv-2/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все