На площі Ринок у самому серці Львова розмістився ресторан нової української кухні «Канапа».
Триповерховий заклад займає територію в старовинному замку-особняку Толочковської, котрий був побудований у вісімнадцятому столітті. У розпорядженні відвідувачів 8 окремих залів, тераса і квітучий в теплу пору року сад. Розташуватися можна в камінному або вітражному залі, у кабінеті, майстерні, бібліотеці, або ж обрати «Кімнату контрактів».
Відкрито до того ж дегустаційні зали на першому поверсі будівлі. Вишуканий інтер'єр виконаний у стилі сучасної європейської класики - теплі пісочні, кремові, золотисті та шоколадні відтінки, шкіряні дивани, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, шпалери в смужку, картини, канделябри й м'яке світло оригінальних світильників.
В основі меню – автентичні українські рецепти в авторській інтерпретації шеф-кухаря, які поєднують в собі інноваційні та локальні кулінарні продукти. У меню представлені холодні й гарячі закуски, вареники, салати, перші страви, основні страви з риби, м'яса й дичини, гарніри, десерти.
Ознайомитися з особливостями кухні ресторану можна, замовивши дегустаційний сет. У нього входять холодець з зайця і фазана з хроном, борщ зі свиними вушками, чорносливом, копченою грушею і пампушками, чорні вареники з судаком і копченим салом, котлета по-київськи з фазана з картопляним пюре. У ранковий час у ресторані можна замовити різні варіанти комплексних сніданків.
До фірмових страв закладу відносять:
- голубці в листі квашеної капусти з козячим м'ясом,
- зелений борщ з кропивою,
- яловичий язик з баношем,
- запечену річкову форель з грибним соте,
- томлену шию ягняти з баклажановою ікрою,
- телячі ребра з чорничним соусом на хересі й пюре з зеленого горошку,
- сало в шоколаді.
Барна карта закладу пропонує великий вибір міцного алкоголю, оригінальні українські настоянки.