Ресторан «Марс» входить до складу готелю з однойменною назвою, який розмістився в трьох кілометрах від Львова, на трасі Львів-Київ.
Елегантний інтер'єр у стилі сучасної класики доповнений меблями з натурального дерева, картинами з пейзажами, кришталевими люстрами.
У розпорядженні гостей просторий основний зал на 190 персон, а також бенкетний зал, розрахований на 100 гостей.
У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на літній терасі в затишних дерев'яних альтанках.
Меню закладу складається з популярних страв європейської та української кухонь.
Щоранку гостям подають сніданки у форматі шведського столу.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, приготованих на мангалі - свинячий шашлик, короп, форель, лосось, печені овочі.
Крім того, відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, м'ясні, рибні та овочеві салати, перші страви, основні страви зі свинини, телятини, риби й курки, а також вареники, пельмені, спагеті, яєчні, омлети, гарніри та десерти.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- салат з шинкою «Марс»,
- тартар з лосося,
- пікантні деруни з грибним соусом і язиком,
- печінка по-гуцульськи з цибулею в сметанковому соусі,
- грибний крем-суп,
- свинина по-галицьки з грибами й сиром,
- телятина по-мадярськи в гострому соусі,
- курячий шашлик «Егоїст»,
- короп по-львівськи з сиром і часником,
- лосось у вершковому соусі з ікрою,
- вареники з картоплею та шкварками.
Барну карту ресторану представляють різні кавомікси, чаї гарячий шоколад, фреші, асортимент алкогольних коктейлів, серед яких є фірмовий «Марс» на основі настойки Абсент і лікеру Блю Кюрасао, а також міцний алкоголь.
У винній карті є великий вибір італійських, іспанських, французьких, грузинських, чилійських, німецьких і українських вин.