У самому серці Львова, на площі Галицькій, розмістився м'ясний ресторан «Мускат».
Оригінальний інтер'єр витриманий у сучасному стилі й оформлений у пастельних сірих відтінках з яскравим доповненням насиченої живої зелені.
Головною особливістю закладу є відкрита кухня, на якій шеф-кухар готує різні страви з 15 видів м'яса на натуральному вугіллі.
Меню ресторану містить європейську та українську кухні, страви яких готують виключно з натуральних свіжих продуктів фермерських господарств.
Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, страви на вугіллі, гарніри та десерти.
У ранковий час у ресторані готують комплексні сніданки - вівсянку, яйця «Бенедикт», омлет, скрембл з сиром, панкейки, круасани й млинці з різними начинками.
Серед фірмових страв меню відзначають:
- стейк «Рибай Black Angus»,
- куряче філе на грилі з беконом,
- качку, запечену у вершковій глазурі,
- лосось у чорних спеціях,
- ребра яловичини в м'ясному соусі,
- язик, запечений з лисичками,
- стейк з сома в пікантному бульйоні,
- малосольний лосось в огірковому фреші,
- мікс грибів з телятиною й овочами,
- м'ясний суп з нутом і лисичками.
Барну карту складають чилійські, італійські, новозеландські, португальські, французькі вина, а також пиво і міцний алкоголь.