В історичній частині Львова, поруч з парковою зоною розмістився готель «Дністер», на території якого гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
Елегантний інтер'єр закладу оформлений у стилі сучасної класики та витриманий в пастельних кремових відтінках.
Ресторан може вмістити до 250 гостей одночасно та складається з двох просторих залів - «Центральний» і «Львівський».
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української та європейської кухонь.
Меню містить холодні й гарячі закуски, пасту, салати, перші страви, страви з риби, м'яса і птиці, гарніри, страви національної української кухні, а також десерти.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- карпатська форель, запечена з жульєном з білих грибів,
- медальйони з телятини на грилі з картоплею Гратен і коньячним соусом,
- качину грудку на овочевій подушці з соусом Теріякі,
- солянку,
- салат зі смаженою телятиною і сиром пармезан,
- медові курячі крила з соусом «Дор-Блю»,
- млинці з лососем, сиром маскарпоне і червоною ікрою,
- український борщ з пампушками,
- традиційний галицький салат з буряком, горіхами й кремом з домашнього сиру,
- домашні ковбаски з тушкованою капустою.
У барній карті представлені фреші, розливне і пляшкове пиво, а також асортимент міцного алкоголю.