У передмісті Львова розмістився готель-ресторан «Варшава».
Елегантний інтер'єр закладу витриманий у класичному стилі.
Ресторан «Варшава» складається з двох просторих бенкетних залів, які можуть вмістити до 300 і 150 персон відповідно, а також є лобі-бар для 70 гостей і затишний віп-кабінет, де можуть розташуватися 20 гостей.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв галицької та польської кухонь за старовинними рецептами дев'ятнадцятого століття.
Крім того, відвідувачам представлено понад 200 найменувань страв середземноморської кухні.
Серед фірмових страв закладу виділяють:
- каре молочної телятини з соте з баклажанів,
- запечену рибу-гриль від шефа,
- салат з в'яленого качиного філе,
- морозиво власного виробництва «Джелато»,
- фірмовий торт «Варшава».
У барній карті основний акцент зроблено на широкому асортименті різних марок італійських, чилійських, грузинських, французьких і українських вин.
Особливістю готелю-ресторану «Варшава» є озеро з королівською фореллю, яку гості можуть самостійно виловити, а кухарі ресторану зажарять рибу на відкритому вогні.
На території комплексу працює літній майданчик з затишними альтанками.