Які у вас плани на ці вихідні? Tomato.ua пропонує провести ще один літній вікенд у затишних ресторанах, де є смачна їжа, романтична музика і приємна атмосфера. Куди піти у Львові? Smachna Tusa, Пструг, хліб і вино, Atlas, Marusя, Грушевський.
Куди піти у Львові 9-11 серпня
П’ятниця, 9 серпня
У п’ятницю ввечері у Prostir Lviv відбудеться презентація нового меню Comedy BBQ від Smachna Tusa. Крім смачної їжі, буде зірковий гість, про якого ви дізнаєтесь вже на події. Початок о 19.00 год. Вхід — 100 грн, половину суми ви можете витратити на страви з нового меню.
Субота, 10 серпня
У суботу підіть у ресторан Пструг, хліб і вино, де випікають ароматний хліб і готують найсмачніший пструг у місті. Гості можуть обрати запечену, припущену річкову форель або пструг по-віденські з хрумкою скоринкою. Окрім цього, додайте один із чотирьох гарнірів — овочі, відварену картоплю, банош. Tomato.ua особливо до смаку печериці, перець, кукурудза на грилі, які подаються із запашним зеленим маслом. Порція пструга з гарніром, якою ви точно наїстеся, коштує 225 гривень. Поки чекаєте на основну страву, замовте сет із намазок (79 грн). На свіжому багеті вам принесуть сало, паштет, курячу, грибну та сирні намазки.
Якщо ви більше полюбляєте м’ясо, зайдіть в ресторан Atlas на площі Ринок. Поки літо, повечеряйте на терасі, звідки чудово видно Ратушу. Що замовити? Австрійський шніцель з картоплею та грибним соусом (175 грн), або каре телятини з бататом (185 грн). Не відмовляйте собі у десерті та візьміть сирник із персиком та полуничною поливкою (65 грн).
Неділя, 11 серпня
Куди піти у Львові ще? Ідеальний недільний ранок — це сніданок у затишній кав’ярні. Такій як Marusя. Тут найбільший вибір вареників у Львові. Замовте вареники з беконом, капустою та соусом ворчестер (34 грн), чи Black Friends з куркою та пармезаном (44 грн), або Mr. White з картоплею та базиліковим маслом (28 грн).
Ввечері в ресторані Грушевський можна насолодитись джазовою музикою. Початок о 19.00, вхід вільний, за роялем Emilia. Радимо місцеві авторські коктейлі. Замовте Баунті (158 грн) на ромі, лікері Малібу та з кокосовим сиропом. Потім Скібіті (238 грн) на ромі, трав’яному лікері Татраті, з додаванням малинового варення та просекко. І чому б не взяти ще й Фреш кіс (188 грн) з текілою, сухим вермутом, тропічним лікером, соком алое та лимонним фрешем.
І ще…
Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторані!