На Арсенальній площі розташований двоповерховий ресторан «Пструг, Хліб та Вино». Біля входу в ресторан увагу привертає величезний годинник – символ Ратуші. У старовинній будівлі авторський дизайн інтер'єру. Гості можуть зіграти на сурмі. У меню представлений великий асортимент європейської та традиційної карпатської кухонь. Головною стравою вважається форель, старовинна назва якої пструг. Тут її готують за декількома старовинними домашніми рецептами. Особливість меню – щодня на обід пропонують н...
На Арсенальній площі розташований двоповерховий ресторан «Пструг, Хліб та Вино». Біля входу в ресторан увагу привертає величезний годинник – символ Ратуші. У старовинній будівлі авторський дизайн інтер'єру. Гості можуть зіграти на сурмі. У меню представлений великий асортимент європейської та традиційної карпатської кухонь. Головною стравою вважається форель, старовинна назва якої пструг. Тут її готують за декількома старовинними домашніми рецептами. Особливість меню – щодня на обід пропонують новий суп. З-поміж напоїв популярністю користується глінтвейн.