Переглядів: 805 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Кожні вихідні у Львові відбуваються фестивалі, концерти, бранчі, сніданки і тестові вечері. Це місто ніколи не спить і точно не залежить від погоди за вікном. Тут по-справжньому цікаво і душевно. Tomato.ua підготував список закладів, в які варто піти на вихідні. У цій підбірці кав’ярня-галерея Штука, 4friends Whiskey Pub, Живий хліб, Craft&Kumpel’.

ТОП-5 ресторанів, куди піти на вихідних у Львові

П’ятниця, 20 вересня

У п’ятницю в кав’ярні-галереї Штука відбудеться вечір джазу з піаністом Миколою Лахманом. Початок о 19.00 годині, вхід вільний. Звучатиме класика — Джордж Гершвін, Дюе Еллінгтон, Луї Армстронг. Під джазову музику найкраще смакуватиме ароматизована шоколадна кава (27 грн) і фірмовий торт Штука (43 грн).

Поки усі відпочивали влітку, 4friends Whiskey Pub готували вже четвертий фестиваль односолодового віскі у Львові. Приходьте на осінній вікенд скуштувати новинки або просто насолодитися улюбленим напоєм за промо ціною. З 20 по 22 вересня у закладі діятиме акційна пропозиція 1+1 на односолодові віскі в будь-якій комбінації.

У п’ятницю Wonder Food Studio влаштовує дегустацію хліба, оливок і вина. Гості зможуть поласувати дарами Хорватії: оливковою олією та вином з Істрії та хлібом від пекарні Живий хліб. На дегустації буде 12 видів оливкивої олії та вино Мальвазія від Monte Rosso та Kozlovich. Початок о 18.00, ціна — 200 грн за попередньою реєстрацією.

Субота, 21 вересня

Відчути атмосферу справжнього американського Техасу можна буде на BBQ фестивалі у Парку Культури ім. Богдана Хмельницького, який відбудеться 20-22 версня. Початок о 10.00 годині. На заході буде:

  • багато крафтового м’яса від виробників;
  • гастро-батли та найбільший фуд-корт;
  • чемпіонат BBQ;
  • розваги для дітей;
  • арт-зона та майстер-класи;
  • музика.

Неділя, 22 вересня

У неділю відвідайте Craft&Kumpel’. Перше пивне ательє у Львові, яке спеціалізується на крафтових та класичних напоях власного виробництва, пивних коктейлях та підібраних до них стравах. До речі, уся їжа готується та подається у вигляді сетів – авантурок, і майже усі страви можна (і треба!) їсти руками. Спробуйте хрумкі авантурки, сушені на мотузках (65 грн). Це рибний сет із мойви, тюльки та анчоусів. І замовте India Pale Ale (39 грн). Це світлий ель з фруктовим смаком.

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/for-which-restaurants-you-should-go-to-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все