Переглядів: 1371 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Для того, щоб відвідування закладу було справжньою насолодою, варто шукати ресторани зі смачним дитячим меню та великою ігровою кімнатою. Tomato.ua підготував топ-5 закладів, де вашим діткам точно сподобається. У цій підбірці Білка, Смаколик, Vapiano, Львівські пляцки, Green.

ТОП-5 закладі з дитячим меню у Львові

Білка

Кондитерська Білка запропонує вам випічку власного виробництва. Світлий інтер’єр кав’ярні у пастельних тонах, зручні столи та крісла, дитяча зона, красива панорама на Львів створюють хороший настрій та налаштовують на приємні посиденьки у колі друзів. Тут тихо та спокійно, тому з дітками буде комфортно. Кав’ярня має годувальне крісло, іграшки, розмальовки, головоломки та дитяче меню з багатьма смаколиками.

Що спробувати? Ліниві вареники зі сметаною (53 грн); телятину бешамель (65 грн); панкейки з кокосовими вершками (90 грн); молочні коктейлі на основі банану і молока (65 грн).

Смаколик

Якщо ви за здорове харчування, тоді вам у Смаколик. Кафе, де готують страви лише з правильних і корисних продуктів. Також кухня приймає й індивідуальні замовлення від гостей в залежності від дієти.

Дещо з меню:

• «Ведмедик Бо»: курячі парові битки, відварена гречка, огірок, помідор, морква, буряк, маслини – 65 грн;

• «Баранчик Шон»: яєчня з вершками, твердий сир, огірок, помідор, маслини, зелень – 75 грн;

• «Рибалка Краб»: смажене філе хека, яйце, помідор, маслини, морська капуста – 70 грн.

Vapiano

Ресторан Vapiano на Гнатюка — це один із 150 ресторанів, які радують своїх гостей по усьому світу. Це ресторан з новою концепцією, смачним італійським меню, дитячою кімнатою з іграшками і послугами няні та аніматорів. Тут є спеціальне дитяче меню і крісло для годування. А ще зручний заїзд для візочків.

Що замовити в ресторані для малечі? Дитячу пасту Грана Падано — 59 грн; піцу салямі — 69 грн; піцу прошуто е фунгі — 69 грн.

Львівські пляцки

Справжнім ласунам дорога у Львівські пляцки, де найбільший вибір солоних та солодких штруделів. Tomato.ua рекомендує скуштувати сирник з курагою на шоколадному тісті (36 грн), штрудель з грушею (36 грн) та сирник з солоною карамеллю і арахісом (72 грн). До сирних десертів добре смакуватиме какао (до 20 грн).

Green

Tomato.ua радить відвідати вегетеріанське арт-кафе Green. Зона, де буде зручно дітям, розташована на другому поверсі, який повністю вкритий килимовим покриттям, де діти зможуть повзати. Там є іграшки та годувальне крісло. Для дітей замовте бельгійські вафлі з ягодами (73 грн) або панкейки з медом та фруктами (84 грн).

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/where-to-celebrate-a-corporate-event-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.