Переглядів: 1004 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Їжа — це мистецтво, тому чому б не провести весняні вихідні у компанії соковитого стейка, вишуканого блакитного тунця чи терпкого вина? Куди піти у Львові найближчими днями? Tomato.ua рекомендує відвідати Два Зайці, П’яте підземелля, MolodoZeleno, Safe.

ТОП-4 заклади, куди піти на вихідні у Львові 

П’ятниця, 6 березня 

Не знаєте як провести вечір п’ятниці? Тоді кондитерська-кав’ярня Два Зайці запрошує вас на вечірню дегустацію десертів. Усі десерти родом із Криму. Вхід 150 гривень, початок о 18 годині.

Програма:

  • знайомство з новими стравами
  • розповідь про традиції та звички кримчан та кримських татар
  • чаювання

Також Tomato.ua радить обов’язково скуштувати ніжний десерт — бисквітний торт Піна колада власного виробництва (25 грн) і тірамісу (50 грн). 

Субота, 7 березня 

Заклад П’яте підземелля переконаний, що якраз у цей день земля починає пробуджуватись від зимового сну, даруючи нам перші теплі промені весняного сонця. Тому запрошує на святкування пробудження. Початок о 12:00. У це місце безперечно треба приходити за смачною їжею та перенесенням у містичний та досі закритий світ підземель. Що скуштувати? М’ясо на кілках (свинина — 85 грн, курка — 75 грн), серця у гранатовому соусі (160 грн) і юшку з кролика (59 грн). З напоїв замовте мисливський чай (50 грн). 

Неділя, 8 березня 

Куди запросити улюблену дівчину ввечері 8 березня? Розпочніть святкування з welcome drink відомого львівського закладу MolodoZeleno. Тут приготували для дівчат найкращі напої та запросили гурт Grand Sound на 19:30. Цей заклад нагадує справжню оазу для тих, хто любить простоту, зелень, комфорт і смачні страви. Дещо з меню. Для початку замовте бокал Chianti (90 грн), далі рис Конкарне з пармезаном і рубленою яловичиною (90 грн) і сирну дошку з соусом (170 грн) до вина. 

Bank Hotel організовує незабутню вечерю серед тропіків Ніч в оранжереї у ресторані Safe. На вас чекає welcome drink, святкове меню від шеф-кухаря, окремий подарунок-сюрприз від су-шефа, ексклюзивний десерт від шеф-кондитера, жива музика, окрема програма у винній кімнаті. Меню вечора: устриці з винним соусом (320 грн), блакитний тунець в прянощах (460 грн), овочева мусака (120 грн) і ще багато вишуканих страв. Початок о 19:30. Бронювання столиків за депозитом — 1000 гривень з особи. 

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

https://tomato.ua/blog/8-bereznya-u-restoranach-lvova/

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.