Переглядів: 897 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили, як провести перші вихідні лютого? Tomato.ua розповість, куди піти у Києві за смачною їжею і гарним настроєм. Відповіді шукайте в нашій підбірці про Asia Bar & Grill, Fenix Italia, Улюблений Дядя, Сито-п’яно Italiano, Pure & Naive.

Куди піти у Києві 5 – 7 лютого

П’ятниця, 5 лютого

Почніть свої вихідні у п’ятницю у ресторані Asia Bar & Grill. Шеф-кухар закладу Файзан приготує фірмову качку по-пекінськи з хрусткою скоринкою, соусом Хойсін і домашніми китайськими млинцями. А довершить страву пляшка червоного, білого або ігристого вина. Вартість: 2500 грн ( у вартість включена ціла качка та пляшка вина).

Субота, 6 лютого

Ресторан Fenix Italia запрошує на Венеціанський карнавал. Гостей вітатимуть леді й джентльмени у яскравих маскарадних костюмах майже весь лютий. А шеф-кухар Стефано Антоніоллі пригощатиме автентичними венеціанськими делікатесами. Скуштуйте тартар із сезонних овочів з насінням чіа в малиново-буряковому фреші, з кнелем з тофу та ікрою з бальзаміка (240 грн). Та Паккері ді Граньяно з морепродуктами та лимонною цедрою по-середземноморськи (530 грн).

Неділя, 7 лютого

У неділю об 11:00 ресторан Улюблений Дядя влаштовує бранч для всієї родини. На другому поверсі гостей чекають улюблені сніданки, стартери, устриці, круасани та безлімітне ігристе, жива музика та багато сміху. Вартість бранчу: 1500 грн /1700 грн з безлімітним ігристим.

Для маленьких гостей ресторан Сито-п’яно Italiano о 12:00 влаштовує кулінарний майстер-клас. Під керівництвом шеф-кухаря Володимира Ляшка діти приготують рулет з індички по-італійськи. Вартість: 250 грн.

Увечері завітайте до бару Pure & Naive на дегустацію вин від винороба Джуліо Армані, який вже понад 40 років працює на винарні La Stoppa. Також Джуліо займається власним проектом Dinavolo. Це сусіднє господарство, яке випускає лише три мацеровані вина – власне Denavolo, Denavolina та Cenaghi. На дегустації спробуємо декілька вінтажів його найбільш мацерованого вина Denavolo та закріпимо терпкуватим вином Ageno. Початок о 19:00. Вартість: 850 грн.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все