Переглядів: 1980 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Побачення у день закоханих – завжди особливе. Створити незабутній день допоможуть ресторани столиці. Заклади підготували для пар багато цікавого. Tomato.ua розповість, куди піти на побачення у День Святого Валентина у Києві. У підбірці Dediko, Fenix Asia, Tayger Food & Party, Villa Riviera, Сад.

Dediko

Dediko – новий двоповерховий ресторан грузинської кухні в Києві. Тут затишно, поживно та корисно, як у мами. На першому поверсі висять плетені люстри, які створюють тепле світло та відчуття комфорту. На другому поверсі є 3 підвісних крісла, в яких можна відпочити від роботи та міської метушні. У закладі багато зелені, яка в поєднанні з інтер’єром створює атмосферу затишку. Є окрема VIP зала.

У Dediko готують традиційні та ексклюзивні страви, є меню хоспера. Рекомендуємо спробувати хінкалі з телячим язиком та грибами у вершковому соусі (22 грн/шт), курча Дедіко у вершковому соусі (355 грн), аджарулі (109 грн) та асорті пхалі (69 грн). 14 лютого на відвідувачів чекає маленький сюрприз – ресторан пригощає смаколиками.

Fenix Asia

14 лютого у ресторані Fenix Asia втіляться всі відтінки справжнього кохання – палкі та ніжні, пристрасні та тремтливі. На гостей чекає атмосфера італійської романтики, вечеря та фірмові солодощі від маестро Стефано Антоніоллі, а також мелодії, заспівані серцем. Спеціальний гість Fenix Asia – артист Влад Ситник. Він приніс в Україну першу за 10 років перемогу на міжнародному фестивалі «Слов’янський базар-2017». А також увійшов до 30 кращих голосів світу.

У програмі свята – виступ чарівного дуету – неймовірної Nina Ruban і улюбленця публіки Giuseppe. Яскраві позиції меню – восьминіг на робаті в кисло-гострому соусі антікучо (670 грн) та азійський салат з лососем, едамаме та томатами чері під гірчичним соусом з тобіко (320 грн).

Tayger Food & Party

Tayger Food & Party – сучасний, п’янкий, гастрономічний, драйвовий простір смаку та розваг. На відвідувачів чекають основна зала, диско-зала, кальян-зала та банкетна зала. Серце ресторану – відкрита кухня. У меню представлені сніданки та ланчі від 99 грн, страви від шефа, страви на хоспері та грилі. У закладу є власна коптильня.

14 лютого у піца-барі Tayger Food & Party відбудеться романтична party. О 19:00 на вас чекає Live Vocal by Eltuhi — 19:00. Dj set до 23:00. Вхід за умовами депозиту – 250 грн з людини. Вартість входу в караоке -150 грн/жінки та 200 грн/чоловіки.

Villa Riviera

Ресторан Villa Riviera влаштовує святкування Дня усіх закоханих. Ви можете провести побачення в атмосфері справжнього кохання та згадати про почуття, які здатні на справжні дива. Атмосферний ресторан Villa Riviera, розташований на Лівому березі Києва, підготував багато цікавого. На усіх гостей чекають компліменти від закладу, жива музика, фотограф і фотозона. Свято почнеться о 18:30.

У меню представлені страви популярних і авторських страв італійської, європейської, японської кухні. Рекомендуємо спробувати теплий салат з телятиною з руколою, томатами чері та овочами гриль (275 грн), восьминіг по-сицилійськи (495 грн) та різотто з білими грибами (205 грн).

Сад

Ресторан Сад запрошує всіх на День Святого Валентина. Святкування у закладі – це романтична атмосфера, саксофон – найтендітніша музика, смаколики до кожного столу, яскраві враження, затишок і тепло. На вас чекають вишукані страви на будь-який смак і турботливий персонал. Ви можете взяти з собою малечу і лишити її у дитячій кімнаті – турботлива няня подбає про вашу дитину.

У ресторані Сад готують страви європейської кухні, страви на мангалі, є дитяче меню. Рекомендуємо спробувати медальон з молодої телятини (259 грн), пеппер-стейк (298 грн) з соусом пеппер, мусом з вершкового сиру, крамблом з бекону та філе качки (258 грн) з карамелізованим яблуком та грушою під малиновим соусом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Де повечеряти 14 лютого під живу романтичну музику в Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все