Переглядів: 859 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

На цих вихідних ми нарешті будемо проводжати зиму і зустрічати весну. Цього багато хто чекає з грудня. Тому вирушаємо відзначати в затишні заклади столиці. Tomato.ua знає, куди піти у Києві в останній вікенд лютого. У цій підбірці Жизнь Замечательных Людей, Chef Dash, Євразія, Tres Francais, Сито-п’яно Italiano.

Куди піти у Києві 26 – 28 лютого

П’ятниця, 26 лютого

У п’ятницю з 14:00 ресторан Жизнь Замечательных Людей запрошує на святкування четвертого дня народження. Усіх гостей чекає welcome drink, кінотеатр коміксів та танці під запальні діджей сети. На вечерю радимо замовити салат з телятиною, скляною локшиною, червоними яблуками та арахісом (232 грн) і філе сібаса на пару (279 грн). На десерт візьміть супер брауні з тхіною, кеш’ю та полуницею (185 грн).

Якщо бажаєте провести вечір у більш спокійній атмосфері, рекомендуємо завітати у ресторан Chef Dash. У п’ятницю з 18:00 тут буде співати чарівна Марта Рак. Отримайте насолоду від живого виконання улюблених пісень у компанії фірмових страв. У меню обирайте салат з сиром буррата, помідорами чері та соусом Песто (200 грн). Та лосося на грилі зі шпинатом, тертою картоплею в клярі під лимонним соусом (300 грн).

Субота, 27 лютого

У суботу об 11:00 ресторан Євразія влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Юні кулінари навчаться готувати рол з куркою. Аквагрим та напій отримають у подарунок. Вартість участі: 100 грн.

Неділя, 28 лютого

У неділю об 11:30 бренд-шеф ресторану Tres Francais Сергій Пожар разом з кулінарним експертом Матьє Арденом влаштовують кулінарний майстер-клас. Будемо вчитись готувати: гратен з тріскою, яблуком і селерою; мармуровий кекс. Орієнтовна тривалість майстер-класу 2 години. Вартість участі: 565 грн.

Якщо бажаєте провести останній вихідний у сімейному колі, завітайте у ресторан Сито-п’яно Italiano. Тут о 12:00 розпочнеться сімейний бранч з особливим меню та розважальною програмою для дітей. Скуштуйте menù speciale від шефа з келихом просекко. А дітей чекає окрема вечірка з розважальною програмою «Тік-Ток та Like Party». Вартість: 495 грн.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все