Переглядів: 809 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Вже майже літо, але травень відчувається в повітрі. Часто дощить, але ж це не заважає нам провести вихідні смачно і цікаво. Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві у цей весняний уикенд. У цій добірці розповімо про Маячок, ProCheese Awards, MOON RABBITS, Буффаліно, Havana.

Куди піти у Києві 21 – 23 травня

П’ятниця, 21 травня

У п’ятницю завітайте до ресторану Маячок на відкриття сезону літніх коктейлей та музики на терасах. Почніть вечерю з салату з авокадо, кіноа і картопляними крокетами (380 грн). На основне радимо скуштувати сібаса з пюре із зеленого горошку з мигдальним соусом (580 грн). Або філе міньйон з молодою картоплею, в’яленими томатами й грибами шімеджі (560 грн).

Субота, 22 травня

Якщо ви любите сир, обов’язково відвідайте 22 та 23 травня перший Фестиваль сирного мистецтва ProCheese Awards, який переверне уяву українців про сир. Ви скуштуєте понад 300 різновидів сиру та вишукані сирні страви. А узявши участь у кулінарних майстер-класах, ви дізнаєтесь як правильно готувати страви з різних сирів, створювати сирні плато. Зіркові гості – Даша Коломієць, діджейка та зірка київських танцполів, та український гурт Brunettes Shoot Blondes. Для маленьких гостей тут підготували окрему дитячу зону. Вартість квитка: від 80 грн/день.

У суботу ресторан MOON RABBITS влаштовує урочисте відкриття літньої тераси з музикою, вином та закусками. Вина Goodwine презентує Павло Мнухін, сомельє, організатор winetime academy. Спеціально до відкриття у закладі розробили сет закусок: паштет, баклажани, форшмак, тарамасалата, гуакамоле, грибочки. Музикальний настрій створює діджей Miura. Початок о 18:00. Вхід вільний.

Неділя, 23 травня

Проведіть останній вихідний з родиною у ресторані Буффаліно. Для діток тут влаштовують кулінарний майстер-клас. Юні кухарі разом з шефом приготують кольорові равіолі. Початок о 15:00. Вартість: 150 грн. Попередній запис обов‘язковий.

А ресторан Havana о 16:00 влаштовує для малюків захоплюючу віртуальну гру Among Us. На маленьких гостей чекає яскравий аквагрим, шари-сюрпризи та віртуальна реальність. Вхід вільний за попереднім записом.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Мангал-меню у Києві: кращі пропозиції від закладів

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все