Переглядів: 856 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Попереду довгі та насичені вихідні. Ще не вирішили, де і як відзначити День Конституції? На вибір — вечір вініла, вечірки, жива музика, а може кулінарний майстер-клас або дюжина хінкалі? Tomato.ua розповість, куди піти У Києві 25 – 28 червня, щоб було не тільки по-святковому весело, але і смачно. London, Причал, Багряний, Chef Dash, Сито-п’яно Italiano, Dedikò – у цій добірці

Куди піти у Києві 25 – 28 червня

П’ятниця, 25 червня

Кавовий дім London запрошує о 17:00 на запальну літню вечіркою. Будемо слухати легендарних британських виконавців на вінілі, пити Espresso Martini та насолоджуватися вечором п’ятниці. Кайфуємо від Beatles, Queen, Led Zeppelin, Rolling Stones — і так до самого закриття. Вхід вільний. У меню обирайте солоний пиріг кап кіш з лососем та броколі (75 грн) та лавандовий лимонад (65 грн).

Ресторан Причал запрошує на святкування свого другого Дня народження. На гостей чекає презентація нового меню від шеф-кухаря ресторану, фотозона для яскравих фото. А також розіграші та приємні сюрпризи. На вечерю візьміть салат з курчам теріякі, кукурудзою-гриль, томатами та йогуртовим соусом (220 грн) та запечені на грилі тигрові креветки (125 грн/100 г). Або перепілку сувид на крем-пюре з батату і кукурудзою-гриль (455 грн).

Субота, 26 червня

У суботу бар Багряний запрошує о 14:00 на вечірку на честь офіційного відкриття. Будуть танці на терасі з виглядом на Андріївську церкву. Основний акцент вечора зроблено на українській музиці 70-80-х років та фанку: Bard, Macka, Timan, PJN Sound. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Проведіть суботній вечір у затишній атмосфері ресторану Chef Dash. Отримайте насолоду від улюблених страв, вина та живої музики. Цього разу тут виступить талановита Олександра Дронова. Візьміть на вечерю Грецький салат з овочами, бринзою, оливками та лимонним соусом (110 грн) та Tokio Roll з креветкою, кунжутом, вугром, огірком та сиром філадельфія (330 грн). Або м’ясний фахітос з вершковим соусом, гуакамоле (320 грн).

Неділя, 27 червня

У неділю ресторан Сито-п’яно Italiano влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Під керівництвом шеф-кухаря юні кулінари приготують легкий та смачний ягідний тирамісу. Також діти дізнаються про історію десерту і цікаві факти про продукти. Початок заходу о 12:00. Вартість участі: 250 грн. Попередній запис обов’язковий.

Понеділок, 28 червня

У святковий вихідний завітайте до ресторану Dedikò. Відчуйте усю гостинність Грузії та встигніть скористатися спеціальною пропозицією червня – отримайте дюжину хінкалі в подарунок при замовленні пляшки вина ( від 359 грн) ТМ Guramishvili’s Marani, Mimino або KTW Special Collection.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все