Переглядів: 792 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Куди піти у Києві, щоб добре відпочити від робочого тижня? Tomato.ua зібрав для вас цікаві пропозиції від ресторанів і кафе міста, де можна смачно провести час з сім’єю та друзями. Teplo, Suluguni, Why Bar, Barvy, Hangover – у цій добірці.

Куди піти у Києві 9 – 11 липня

П’ятниця, 9 липня

У п’ятницю бар Teplo влаштовує дегустацію німецьких вин Weingut Markus Molitor. Виноградники Маркуса розташовані на крутих схилах від Браунеберга до Трабен-Трарбаха, а з 2001 року також і в Сааре. Відомий винний критик Роберт Паркер ставить Піно Нуар від Маркус Молітор 100 балів, як самим великим Гран Крю Класі з Бордо. У вас буде можливість спробувати ці уникальні вина. Початок заходу о 19:00. Вартість участі: 750 грн.

Ще варіант для вечора п’ятниці – ресторан Suluguni. Тут о 19:00 на даху влаштовують вечірку ігристого. На кожного гостя чекає welcome drink та спеціальні ціни на ігристі вина. Музикальний настрій на літній терасі створює діджей, а в основному залі можна насолодитися неймовірним звучанням саксофону. На вечерю візьміть теплий салат з качиною грудкою, айвою та кунжутним соусом (225 грн) та баранину, тушковану з інжиром у соусі ткемалі й тархуном (235 грн). Також обов’язково скуштуйте хачапурі по-мегрельськи з томатами та базиліком (189 грн).

Субота, 10 липня

Якщо бажаєте відчути себе справжнім барменом, завітайте у Why Bar. Тут о 16:00 влаштовують барний майстер-клас. Коктейльний експерт, професійний бартендер Антон Рогальов та професійний бармен, бармен-сомельє Єлєна Шевченко проведуть майстер-клас із приготування коктейлів з нового літнього меню. Та навчать шейкуванню та способам приготування преміксів і сумішей. На заході ви дізнаєтесь: яку кількість інгредієнтів варто використовувати для коктейлю; чому не варто пити через соломинку; чому не можна шейкувати газовані напої; усе про барний інвентар та про вибір базового міцного для коктейлів. Вартість: вхід вільний.

Увечері о 18:30 ресторан Barvy запрошує на вечірю за правилами фудпейрінга. Це наука поєднання смаків і ароматів страв та напоїв на основі загальних нот та складових. Шеф-кухар та шеф-бармен зійдуться разом, щоб весь вечір ділитися досвідом та створювати страви та коктейлі, що на молекулярному рівні доповнюють один одного та створюють максимальну гармонію. У меню три страви та три коктейлі. Вартість участі: 1200 грн/ особа.

Неділя, 11 липня

У неділю ресторан Hangover разом з Goodwine влаштовує о 14:00 бранч з дегустацією ігристого й устриць на літній терасі. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все