Переглядів: 6829 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Подиміти на свіжому повітрі – чудовий варіант для літнього вечора та відпочинку з друзями й рідними. Tomato.ua розповість про кальяни на терасі та під відкритим небом біля води у Києві. Це GUSTOÚ Природа, GUSTOÚ на Лівому березі, HayLoft 2.0, GUSTOÚ на Антоновича, ZMIST, 4844 Outlaw Bar, G-Sky Lounge.

Кальянні з терасою у Києві

GUSTOÚ Природа

GUSTOÚ Природа – заклад, розташований безпосередньо на воді – на понтоні та верхній палубі корабля. Це чудове місце для посиденьок з друзями, для корпоративів, святкування дня народження та особливих подій. Сюди можна приплисти та пришвартуватися на яхті чи катері, а також зайти з берега пішки.

GUSTOÚ Природа – це сезонний заклад з повноцінними меню кухні, мангалом, освіжаючими коктейлями та кальянами (від 310 грн). Тут на гостей чекають неймовірні краєвиди на Дніпро та заходи сонця. У фотозоні можна зробити яскраві фотографії. З меню рекомендуємо спробувати Салат цезар з куркою та беконом (156 грн), Піцу сирну (240 грн) та Апероль шприц (145 грн).

GUSTOÚ на Лівому березі

GUSTOÚ на Лівому березі цього року оновив терасу. Тепер тут ще комфортніше та затишніше. Також у закладі відкрили додатковий поверх з дизайнерським інтер’єром. Тут можна насолодитися розмовою з близькими, попрацювати та посидіти наодинці з собою, а також гучно відсвяткувати важливу подію з шикарним бенкетом.

У меню GUSTOÚ на Лівому березі представлені різноманітні кальяни на будь-який смак (від 260 грн). Також є повноцінне меню кухні. У закладі можна спробувати піцу, яку готують у печі на дровах, та обрати щось із широкої коктейльної карти. Цікаві позиції меню – Лапша з телятиною (140 грн), Піца з лососем (304 грн) та Коктейль Картьє (95 грн).

HayLoft 2.0

HayLoft 2.0 – атмосферний гриль-ресторан, який розташувався у самому серці парку відпочинку ВДНГ. Заклад запрошує поціновувачів кальянної церемонії на яскравий відпочинок на літній відкритій терасі, що утопає у зелені.

У HayLoft 2.0 представлено більше 30 різноманітних смаків. В асортименті – відомі бренди табаків: DarkSide,Tangiers, 4:20, Focus, Arawak. За кальянний сервіс відповідають справжні майстри своєї справи – HighHookahLab. Вони про все подбають – вам потрібно лише вибрати смак і бажану міцність кальяну. Подиміти на свіжому повітрі можна кожного дня з 14:00. Приємна фішка для гостей закладу – єдина ціна на кальян – 350 грн, незалежно від обраного тютюну.

GUSTOÚ на Антоновича

GUSTOÚ на Антоновича – чудове місце для того, щоб подиміти чи посидіти на терасі. Тераса тут справді зелена: над головою – листя дерев і ліщини, під ногами – трава, а збоку – кущі. Цю атмосферу органічно доповнює мурал із зеленим прохолодним лісом і струмком.

GUSTOÚ пропонує великий вибір страв, напоїв і тютюнів для кальянів та їх смаків (вартість кальянів – від 260 грн). У закладі представлений широкий «штат» апаратів і чаш, у їх числі – новинки індустрії. Досвідчені кальянні майстри завжди допоможуть підібрати щось до смаку та розкажуть цікавинки про кальяни. З меню варто спробувати Бургер з телятиною (140 грн), Чізкейк (104 грн) та Пуер (135 грн/1 л). На вечір столики рекомендують бронювати завчасно.

ZMIST

ZMIST – атмосферний кальянний бар, у якому кожна деталь має зміст – форми, текстури, матеріали та ергономіка продумані до деталей. Це справжній храм кальянної культури. Mist – легкий туман, який літера Z наповнює змістом. Насолодитися містерією можна на відкритій літній терасі.

У ZMIST на гостей чекає магія кальяну, як мистецтво, авторські мікси та чарівна палітра ароматів. Один із літніх смаків – Pink mist малина+лимон+мята. Ще один освіжаючий смак – Cucumist з лінійки Signature – він неодмінно сподобався би Ріку з мультсеріалу «Рік і Морті». Це твіст на Gin Garden з цитрусами та смаком огірка. Вартість кальянів – від 300 до 400 грн.

4844 Outlaw Bar

4844 Outlaw Bar – концептуальний бар з духом свободи та атмосферою сучасного Мангеттена. Заклад розташувався у дворівневому приміщенні, збудованому на початку ХХ століття. Відпочити можна всередині чи на відкритій літній терасі. У меню представлені страви європейської кухні, різноманітні коктейлі та напої.

Одна з особливостей меню 4844 Outlaw Bar – широка кальянна карта. У ній ви знайдете різноманітний елітний тютюн. Професійні кальянщики подають стандартні кальяни Tor, Karma (230/270 грн) та дизайнерські скляні кальяни HD Hi-Tech, HD Submarine (310 грн). Вони заправлені авторськими сумішами з оригінальними смаковими поєднаннями. Гості можуть замовити фруктову чашу: яблуко/апельсин/грейпфрут.

G-Sky Lounge

G-Sky Lounge – затишний заклад, з якого відкривається неймовірний краєвид на усе місто з висоти пташиного польоту (7-ий поверх і дах). На гостей чекають дві панорамні барні стійки, комфортні меблі, тематичні вечірки, трансляція спортивних подій, жива музика. У меню – страви американської, європейської, азіатської кухні, м’ясо на мангалі, авторські коктейлі, винна та чайна карти.

У G-Sky Lounge представлений широкий вибір кальянів (від 300 до 380 грн). Також можна обрати фруктову чашу (апельсин, грейпфрут, ананас) і різноманітні добавки (молоко, сік, алкоголь та інші). Кожного дня працює кінотеатр під відкритим небом на м’яких пуфах і набивних ліжках з кальянами та обслуговуванням ресторану. Ввечері можна переміститися в караоке-зал.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Естетична насолода: ТОП ресторанів Києва з унікальним дизайном

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все