Липень практично добігає фіналу, але це не причина засмучуватися. Навпаки, є привід сходити в ресторан або бар і пригоститися смачною вечерею або коктейлем. Tomato.ua знає, куди піти у Києві 23 – 25 липня. У цій підбірці розповідаємо про Suluguni, Веранда на Дніпрі, Fabius, Буффаліно, Кувшин.
Куди піти у Києві 23 – 25 липня
П’ятниця, 23 липня
У п’ятницю ресторан Suluguni влаштовує о 19:00 квартирник на даху. У цей атмосферний вечір на гостей чекає welcome drink, пригощатимуть грузинським пуншем. Легкий музичний настрій створить незабутній DJ-set. А за гастрономічні враження відповідає шеф-кухар Дімітрій Болквадзе. Радимо спробувати салат з індичкою та запеченими овочами під медово-гірчичним соусом (180 грн). Та запеченого у пергаменті лосося зі шпинатно-картопляним пюре та соусом наршараб (360 грн).
О 20:00 завітайте до ресторану Веранда на Дніпрі. Тут на другій палубі закладу влаштовують концерт чарівної співачки Lida Lee. Артистка MONATIK CORPORATION з бездоганним вокалом, стильною та високопрофесійною хореографією на рівні бродвейських постановок. захопить своїм професіоналізмом та вражаючим візуальним рядом. Вартість: уточнюйте у менеджера.
Субота, 24 липня
Якщо у вас є діти, то в суботу завітайте до ресторану Fabius. Тут о 15:00 влаштовують дитячу вечірку «Єдиноріжки й Людина-Павук». У програмі заходу весела анімація, кулінарний майстер-клас з приготування піци від шефа та шоу мильних бульбашок. Поки малеча грає та готує, батьки їдять. Наприклад, салат з креветками й диким тунцем з артішоками, томатами чері, огірком, руколою і кедровими горіхами (465 грн). Та оссобуко з ягняти з блакитною полентою (495 грн).
У суботу о 19:00 Буффаліно влаштовує Лимончело паті. Усіх гостей зустрічають welcome drink Лимончело. Музичний настрій вечора створює неймовірне музичне тріо — Wanderland Band. Візьміть на вечерю салат з яловичиною, смаженим беконом та листям салату з соусом Тонато (184 грн) та філе дорадо зі шпинатом та пюре з цвітної капусти (298 грн).
Неділя, 25 липня
У неділю о 18:00 ресторан Кувшин влаштовує еногастрономічну вечерю з найкращими винами та стравами регіонів Грузії під мелодії симфонічного оркестру Kyiv Virtuosi Chamber Orchestra. У меню вечора: тартар із запечених овочів (регіон Рача); пучхолія з томатами та баклажанами (регіон Мегрелія); хачапурі з рубленою свининою та телятиною з копченим сулугуні (регіон Сванетія); великий хінкалі з трьома начинками всередині: свинина-телятина, баранина, сир (регіон Кахетія); аджапсандалі (регіон Аджарія); мцхетський пеновані з ягодами (регіон Мцхета). Вартість: уточнюйте у менеджера.
Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.
Подиміти на свіжому повітрі: кальяни на терасі та під відкритим небом біля води у Києві