Переглядів: 9491 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Літо – чудовий час для того, щоб милуватися панорамою Києва. Заклади пропонують різноманітні варіанти: від затишних майданчиків до масштабних комплексів. Tomato.ua розповість про кращі тераси на даху. Читайте про G-sky Kyiv, 1818, PM Hall, Guramma, PapaFeta.

G-sky Kyiv

G-sky Kyiv – атмосферний заклад з панорамною терасою на даху, з якої відкривається чарівний краєвид на все місто. Тут можна зустрітися з близькими, відсвяткувати день народження, влаштувати корпоратив або яскраву вечірку. Заклад влаштовує показ фільмів просто неба. Неймовірним продовженням вечора стане караоке, де можна відриватися під легендарні хіти до самого ранку.

У меню G-sky Kyiv представлений широкий асортимент страв японської та європейської кухні, м’ясні та рибні страви з хосперу, коктейлі, вино та інші напої. Рекомендуємо спробувати Бургер з куркою (185 грн), Рол Філадельфія (230 грн), Коктейль Mai Tai (210 грн) і Лимонад манго-маракуйя (105 грн). Також варто відмітити кальянну карту з великим вибором смаків, які неодмінно сподобаються кальянним гурманам.

1818

1818 – бар, розташований на даху готельного комплексу Bursa на Подолі. Його назва – це посилання на рік відкриття історичної будівлі, в якій працює заклад. Родзинка руфтоп бару – простора відкрита тераса. Сюди можна прийти з друзями, поспілкуватися без зайвих зобов’язань і відірватися на вечірці під сети діджеїв. Філософія Bursa – про простоту. Це відображено в дизайні та концепції бару.

1818 пропонує гостям авторські коктейлі, натуральне вино, пиво, безалкогольні напої, японські сендвічі та інші закуски. Цікаві позиції – Катцу сандо з яловичим стейком та джемом з бекону (260 грн), коктейлі Is Tropical (180 грн) з джином і фейхоа та Black Velvet (220 грн) з ромом, гібіскусом і комбучею.

PM Hall

PM Hall – комплекс, у якому поєднуються ресторан авторської кухні, Sport Hub та івент простір. Вечорами тут можна послухати живу музику. У Sport Hub з амфітеатром можна насолодитися якісним звуком і зображенням на екрані з діагоналлю майже 10 метрів. У гостей також є можливість відчути себе справжньою зіркою в караоке. Особливість закладу – літня панорамна тераса з неймовірними краєвидами Києва.

У меню PM Hall представлені вишукані страви європейської та паназійскької кухні. У барі – великий вибір коктейлів, вин і міцних напоїв. Цікаві позиції меню – Пате з кролика та виноградним кулі (240 грн) та Севіче мікс з двох видів риби, авокадо та соусом страчателла (480 грн).

Guramma

Guramma Asia та Guramma Italiana об’єдналися в один ресторан Guramma restaurant на локації Guramma Italiana. Тут можна скуштувати страви японської та італійської кухні. Заклад запрошує гостей насолодитися панорамним видом на Київські пагорби, куполи Лаври та неймовірні пейзажі з літньої тераси ресторану.

У Guramma є основне меню та широка винна карта. Рекомендуємо спробувати фірмовий Рол з вугрем, лососем та карамелізованим кумкватом (455 грн), Паппарделле з білими грибами та зморшками (369 грн) та Салат з тигрових креветок, руколи, чері, авокадо та пармезану (367 грн).

PapaFeta

PapaFeta – ресторан грецької кухні, розташований на 11 поверсі бізнес-центру. Це чудове місце для теплих літніх днів. Заклад доводить – Греція ближче, ніж ви думаєте. Він вишуканий та простий, як Афіни, та по-домашньому затишний, як рідний дім.

PapaFeta пропонує гостям відпочити на терасі, де можна помилуватися панорамою Києва, а також в одному з 4 залів, які розраховані на 20-259 гостей. У меню представлені мезе, супи, салати, риба та морепродукти, м’ясо, десерти та страви, приготовані за бабусиними рецептами. Яскраві позиції – Мусака (159 грн) — запіканка з баклажанів, м’ясного фаршу та картоплі, традиційний грецький салат Хор’ятики (125 грн) та Каламаракія (145 грн) – кальмари у фритюрі по-грецьки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Раніше Tomato.ua розповідав про кальяни на терасі та під відкритим небом біля води у Києві.

Подиміти на свіжому повітрі: кальяни на терасі та під відкритим небом біля води у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все