У Солом'янському районі столиці розташований ресторан грецької кухні «PapaFeta». Синьо-блакитна кольорова гамма в інтер'єрі створює атмосферу середземноморського узбережжя. У декорі використані плетені меблі й канати. У центрі залу розташована відкрита кухня, що дає змогу гостям спостерігати процес приготування страв. Є велика літня тераса. Всі частування готуються з продуктів, які поставляються з Греції - оливкова олія, грецький йогурт, оливки каламата, фета. Над стравами працює шеф-кухар, прир...
У Солом'янському районі столиці розташований ресторан грецької кухні «PapaFeta». Синьо-блакитна кольорова гамма в інтер'єрі створює атмосферу середземноморського узбережжя. У декорі використані плетені меблі й канати. У центрі залу розташована відкрита кухня, що дає змогу гостям спостерігати процес приготування страв. Є велика літня тераса. Всі частування готуються з продуктів, які поставляються з Греції - оливкова олія, грецький йогурт, оливки каламата, фета. Над стравами працює шеф-кухар, природний грек Янніс Кофопулос. У банній карті до уваги гостей грецьке домашнє вино й міцні алкогольні напої.