Вихідні у столиці обіцяють бути теплими, хоча можливі й опади. Tomato.ua знає, де і як провести останній вікенд липня смачно і весело. Куди піти у Києві 30 липня – 1 серпня? Жива музика, екзотична вечірка, дегустації та ще багато цікавого – все це у Plov, Маріо, Файна Фамілія, 101 Wine Bar, Fabius.
Куди піти у Києві 30 липня – 1 серпня
П’ятниця, 30 липня
Почніть свої вихідні на літній терасі у ресторані Plov. Отримайте насолоду від улюблених страв і живого виконання запальних хітів 90-х років. На вечерю візьміть теплий салат з лососем та авокадо на грилі з соусом унагі (220 грн). Та манти з телятиною, приготовані у фритюрі або на пару на вибір (125 грн).
У п’ятницю о 20:00 ресторан Маріо влаштовує першу танцювальну вечірку Hawaii Weekend. Проведіть вечір з друзями в атмосфері гавайських островів. На гостей чекають частування екзотичними коктейлями, костюмована вечірка, запальні танці на терасі та караоке афтепаті. Радимо скуштувати салат Екзотик з креветками, ананасом, авокадо, томатами чері та ікрою тобіко (305 грн). У якості основної страви візьміть пасту Tartufo з білими грибами та ростбіфом (320 грн).
Субота, 31 липня
Беріть друзів та йдіть у ресторан Файна Фамілія куштувати новий сет ЇЖА.ВИНО.ДРУЗІ. У меню: рибка з лимонним маслом; салат для двох; страйпи цукіні з соусом із анчоусів; картопляні крокети двох видів із соусом; чіабата з зеленим маслом; десерт для двох; глечик вина. Вартість: 598 грн.
О 16:00 101 Wine Bar влаштовує вечір високої кухні з дегустацією пива. Пивний сомельє Сашко Кириленко підібрав 5 видів пива, які у поєднанні зі стравами від Сергія Хегая здивують ваші смакові рецептори. У планах на вечір: устриці+ Oude Geuze 3 Fonteinen; гьодзи з креветкою + Vollbier Hell Plank; Fish Kyiv + Open Rock’n’Roll Baladin; тартар з телятини + 5 PM Saint Brewdog/OverWorks; ванільне морозиво + Konrads Stout Lervig. Вартість: 990 грн.
Неділя, 1 серпня
У неділю о 14:00 ресторан Fabius влаштовує для малюків грандіозну вечірку Pop it Party. У насиченій програмі маленьких гостей чекає весела анімація; пошуки піньяти; кулінарний майстер-клас від шефа; яскраве шоу «Анті чарівник» та майстер-клас «Приготуємо POP IT цукерки». А дорослі у цей час можуть посмакувати фірмовими стравами. Радимо спробувати буряковий мілфей з мусом з козячего сиру з волоськими горіхами та руколою (220 грн). Та равiолi з лососем i шпинатом, сиром рiкота та червоною iкрою у вершковому соусі (295 грн).
Куди піти у Києві
Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.