Переглядів: 847 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Проводжаємо літо смачно й весело. Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві в цей останній серпневий вікенд. Детальніше розповімо про Pesto Cafe, Прага, Tbiliso, PLATZ, Malbec.

Куди піти у Києві 27 – 29 серпня

П’ятниця, 27 серпня

У п’ятницю Pesto Cafe влаштовує о 17:00 для маленьких гостей годину неймовірного танцювально-музичного шоу. На малечу чекають музикальні конкурси, танцювальні батли, веселі аніматори, неймовірне паперове шоу та багато захопливих вражень. Вартість участі: 150 грн.

Ресторан Прага о 19:30 влаштовує серпневий кіновечір на зеленій галявині. На гостей чекають холодні напої та фільм «Тесла» від MEGOGO. Атмосферу доповнить солодкий попкорн та коктейль «Beefeater Blood Orange and tonic». Вартість квитка: 400 грн.

Субота, 28 серпня

У суботу завітайте до ресторану Tbiliso. Тут святкуватимуть свій четвертий день народження. На гостей чекають конкурси, танці та пісні. Атмосферу свята створюють запальний гурт Dudu Band та шоу-балет АССА своїми неймовірними виступами. А ще на гостей чекає сюрприз від шеф-кухаря. У меню обирайте салат з буратою, баклажанами-гриль та кольоровими томатами (195 грн), фірмові хінкалі з білими грибами, печерицями та сиром надугі у вершково-винному соусі (29 грн/1 шт). Та тушковану телятину Чашашулі з томатами та грузинськими спеціями (185 грн).

Любителям вечірок радимо завітати до бару PLATZ. Тут влаштовують суботню паті у стилі funk&house. Музичний настрій створює діджей Dj YellowCat. Також на гостей чекають оновлене меню та нові авторські коктейлі. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 29 серпня

У неділю о 19:00 ресторан Malbec до 30-ї річниці Незалежності України влаштовує камерний вечір української музики та танців XVI – XVIII ст. у виконанні Ансамблю давньої музики Костянтина Чечені та студії танцю Joyssance. У програмі вечора звучатимуть перлини українського музичного мистецтва у європейському контексті — українська музика, яку могли грати, слухати й танцювати наші предки. Також на гостей чекає майстер-клас зі стародавніх танців. Вартість квитка: 250 грн. У вартість квитка входить 1 келих сангрії.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Мальовничі ресторани біля води у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все