Переглядів: 1110 Час на прочитання: 3 хв
Топ-5 Київ

Піцерія на автостанції, французький ресторан, фудхол з 7 закладами, еспрессо бар, коктейль-бар від ювелірного бренду – Tomato.ua розповість про нові заклади Києва, які відкрилися у вересні. У добірці Автостанція, Без дверей, Kimberli, Gastrofamily Food Market, Frou Frou.

Автостанція

Автостанція – новий заклад від Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (Mimosa Brooklyn Burger, Coco, Чайка). Його відкрили у частині приміщення автостанції Поділ навпроти Житнього ринку. На гостей тут чекають з лобов’ю до тіста, вина та Подолу.

Головна героїня меню Автостанції – піца, яку шеф-кухар Артем Баклицький розробив спеціально для закладу. Вона готується з 5 видів борошна і подається відкритими пирогами, які діляться на 4 шматки. Рекомендуємо скуштувати піци Солодкі яблука з проволоне (165 грн) та Котлетки по-київськи з кроповим маслом (195 грн). Крім піци, пропонують фокачу, основні страви та закуски, десерти, вино, напої.

Без дверей

На Подолі відкрився новий еспрессо бар Без дверей (у минулому – Старий Львів). Інтер’єр оформлений у чорних, сірих і бежевих тонах. У ньому присутні багато світильників, лампи-павуки, дерев’яні столи, бетон, живі рослини. Тут вислухають, розкажуть і пригостять ароматною кавою.

У меню Без дверей – звичайно ж, кава, а також фруктові та китайські чаї, лимонади, какао, холодні напої, фреші. З їжі пропонують сніданки, боули, перші страви, салати, пасти, фрі. Рекомендуємо скуштувати Боул з тунцем (180 грн), рисом, авокадо, едамаме, хіяші, маринованим імбирем, Французький омлет с хамоном (140 грн) – на сніданок і Лате солона карамель (60 грн).

Kimberli

Kimberli – новий бар від однойменного ювелірного бренду. Заклад розташувався на Московській 8, на Арсенальній. Це місце Х з п’янкими коктейлями, де гості можуть забути про гріхи.

У Kimberli готують страви фьюжн-кухні з азіатським і французьким нахилом. У меню представлені сніданки, основні страви, закуски, супи, десерти. Барна карна, крім коктейлів, містить вино, міцні алкогольні напої. Яскраві позиції – коктейль Pink Star (260 грн) на основі текіли, Восьминіг з лимонним соусом, молодою картоплею і шпинатом (860 грн), Тартар із телятини з трюфелем (365 грн).

Gastrofamily Food Market

На лівому березі відкрився перший фудхол Gastrofamily Food Market від ресторатора Дмитра Борисова. заклад займає два будинки, має дві літні тераси та власну парковку. На фудкортах представлено сім закладів. Серед них – Білий налив з розширеним меню, БПШ і Dogz&Burgerz.

Gastrofamily Food Market пропонує пончики, біляші, хот-доги, шаурму, бургери, різноманітні страви та закуски, сидр, лимонад, наливки та інші напої. Рекомендуємо скуштувати Хот-дог блючіз (59 грн), Шаурму supercheese (89 грн), Пончики з цукровою пудрою (19 грн) і Яблучний сидр (29 грн).

Frou Frou

Frou Frou – новий французький ресторан від мережі ресторанів Bulldozer Group (Virgin Izakaya Bar, Fish Fetish). В інтер’єрі 2-поверхового закладу органічно поєднуються мармур і червоне дерево з оздобленням у французькому стилі. Це «французький шик, еклектичний дизайн та простір, що шепоче пристрастю. Пристрастю до смачної їжі, ароматної випічки, хрусту свіжоспечених круасанів та міцної кави».

В основі меню Frou Frou – страви французької кухні, у яких поєднуються класика і сучасний стиль подачі, та авторські коктейлі. Рекомендуємо скуштувати Копчений тунець з зеленим песто й оливками (370 грн), Гребінці, пюре едамаме, джем бекон (499 грн) і коктейль Moulin Rouge (250 грн) з ромом на малині, французьким вермутом і вишнею.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Intense Project: новий простір для яскравих вечірок, ф’южн кухня та авторські коктейлі

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все