Переглядів: 3749 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Відпочинок на терасі по-справжньому особливий. Столичні ресторани пропонують гостям насолоджуватися трапезою в затишку та з гарним краєвидом, навіть коли на вулиці холодно. Tomato.ua розповість про затишні тераси та альтанки Києва, які працюють увесь рік. Читайте про G-Sky, Бабусин Сад, Kin Kao, To be, Кувшин.

G-Sky

Унікальна пропозиція від G-Sky – абсолютно новий формат святкування важливих подій, романтичних побачень і теплих зустрічей з сім’єю та друзями. У закладі з’явилася оригінальна тераса у формі кулі місткістю від 2 до 8 осіб. Прозорість скла – 97%, тому тут на вас чекає панорамний вид на правий берег Києва та зоряне небо, як в планетарії. Ви можете заїхати на дах на власному автомобілі. G-Sky пропонує різноманітні страви і напої з меню та обслуговування офіціантами.

Куля захищає від дощу й снігу та має UF захист від сонця. Камін з ефектом багаття та обігрівач дозволяють підтримувати температуру вище 22С. Завдяки цьому на терасі тепло та затишно у будь-яку погоду та пору року. За проханням вам нададуть свічки, які створять романтичну атмосферу. Самостійно ви можете регулювати яскравість та колір світла на люстрі з RGB підсвічуванням. Wi-fi, Bluetooth колонка та пульт керування власними плей-листами допоможуть влаштувати справжню вечірку на даху. Вартість оренди – від 500 грн.

Бабусин Сад

Бабусин Сад – заміський комплекс з рестораном, котеджами та альтанками, який розташувався на мальовничій території всього в 15 кілометрах від Києва. Це універсальне місце для відпочинку з сім’єю і друзями та проведення різноманітних заходів.

Кухня ресторану – це класичні та авторські страви від шефа. Яскраві позиції – Свинячі реберця з печеною картоплею (245 грн), Яловичий язик з овочами та беконом (185 грн) та інші.

На території комплексу Бабусин Сад розташовані маленькі та великі альтанки для відпочинку на свіжому повітрі, святкування весілля, дня народження, банкетів, проведення івентів і різноманітних заходів.

Також є альтанки та мангальні зони неподалік від озера. До послуг гостей також – проживання у котеджах, літні будиночки, аквазона з двома басейнами, банкетний дім, баня на дровах, допомога в організації заходів.

Kin Kao

Kin Kao – ресторан паназіатської кухні з авторськими коктейлями. Заклад розташувався у серці Подолу. Тут можна насолодитися різноманітними стравами, напоями та кальяном. Щочетверга у закладі проходять вечори live music.

У меню закладу – рис і локшина вок, основні страви, булочки бао, салати, спрінг-роли, бібімбаб і багато іншого. Рекомендуємо скуштувати Салат Інь-Янь з деревними грибами (95 грн), Філе морського окуня в кисло-солодкому соусі (230 грн) та Бао-бургер зі свининою BBQ (145 грн).

Ви можете готувати страви в ресторані самостійно – все завдяки традиційному корейському грилю – це компактна жаровня на вугіллі.

Одна з особливостей Kin Kao – всесезонна тераса з панорамними вікнами та чарівним краєвидом на мальовничу вулицю Подолу. Гості в теплі та затишну можуть насолодитися гарним пейзажем з вікна та випити зігріваючий коктейль.

To be

To be – затишний ресторан на Подолі. Тут можна скуштувати страви італійської, японської, іспанської кухні, випити авторський коктейль, натуральне вино чи крафтове пиво та покурити кальян. В інтер’єрі – імітація цегли, дерев’яні балки, м’які дивані. Тепла тераса To be працює увесь рік. Вона засклена оснащена обігрівачами UFO. Для ще більшого затишку та комфорту відвідувачам пропонують пледи та зігріваючі напої.

У меню – різноманітні страви: тартар, нігір, сашимі, роли, бургери, салати, японські пельмені гьодза, основні страви, рис і локшина, гарніри, соуси, десерти, морозиво, напої. Суші-майстер готує Філадельфію у трьох варіаціях, а також більше 10 видів ролів, сашимі та нігірі. Яскраві позиції меню – Локшина сичуанська (160 грн), Яловичі медальйони з класичним французьким соусом деміглас (260 грн), Бургер Дабл Біф&Чіз (260 грн) з двома котлетами з витриманої яловичини, чедером, конфітюром з цибулі, картоплею фрі.

Кувшин

Кувшин – ресторан, який уже 15 років сповідує незмінні цінності: смачні традиції, кавказьку гостинність і домашній затишок. За смаком у закладі пильнують одразу два шеф-кухарі – справжні кавказці Трістан Арабулі та Гурген Сарафян. У ресторані поважають та створюють традиції. На вихідних тут готують особливі страви з м’яса едильбайського ягняти. А кожного четверга та п’ятниці гості можуть скуштувати традиційний кавказький плов із баранини (325 грн).

Крім просторого літного майданчику з шатрами, у ресторані Кувшин є невелика засклена тераса з видом на парк і старовинний фонтан. Яскраві страви у меню – Соковиті телячі ребра в кисло-солодкому сливовому соусі ткемалі з овочами з димним ароматом і Курча Чкмерулі з часниково-вершковим соусом (399 грн) із печі Пурне та сезонна позиція – Хінкалі з телятиною та свининою у винному соусі (35 грн/шт). До усіх страв ідеально смакує келих вина.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Рамен, дімсам і гьодзи: де варто спробувати бестселери Азії в Києві?

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все