Переглядів: 817 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Якщо ви ще не вирішили, куди піти у Києві у ці осінні дощові вихідні, читайте підбірку Tomato.ua. Розповімо, що планують гастрономічні заклади першої столиці. У цій статті Fujiwara Yoshi, Wine Love, Zafferano, Хуторець На Дніпрі, Kimberli.

Куди піти у Києві 5 – 7 листопада

П’ятниця, 5 листопада

Почніть вихідні у п’ятницю у ресторані Fujiwara Yoshi. Тут святкуватимуть День Тунця. Ви побачите, як професійно філерують свіжого іспанського тунця, вагою 200 кг. На гостей чекає гастрономічне шоу, смачний комплімент, а також можливість замовити страви із авторського Tuna Menu. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Wine Love о 19:30 влаштовує дегустацію вин П’ємонту, регіону на північному заході Італії, що займає почесне місце серед кращих виноробних ареалів планети. Гості зможуть спробувати такі яскраві вина, як Coupe Brut Nature, Monte Rosa; Roero Arneis 2018, Alberto Oggero; Langhe Nebiollo 2015, Cascina Ballarin; Barolo Tre Ciabot 2011, Cascina Ballarin; Roero Riserva 2016, Alberto Oggero. Та страви від шеф-кухарів закладу: грінки зі збитим маслом та овочевим пилом; стріпси з ягнячих реберець у каркаде глясі; грибна котлета по-київськи з трюфелем та пастою з водоростей. Вартість участі: 2000 грн.

Субота, 6 листопада

У суботу та неділю ресторан Zafferano влаштовує Formaggio weekend. Шеф-кухар підготував особливе меню зі знаковими італійськими сирами: салат з горгонзолою, грушею та манго; таледжіо фріта з прошуто кото; яловичина Вальдостана; різотто з сиром таледжіо та шафрановою грушею; піца Скаморца. Кожну страву сомельє доповнить кращою винною рекомендацією. Атмосферу вечора довершить жива музика. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 7 листопада

У неділю завітайте до ресторану Хуторець На Дніпрі куштувати кращі сири українського виробництва. Із сотень крафтових сирів з усієї країни, тут обрали 13 унікальних з коров’ячого та козячого молока. Шеф-сомельє підібрав до них винні пари зі знакових українських виноробень: до блакитних — солодкі десертні, до вершкових — вина з яскравою кислотністю, а до твердих сирів довгої витримки — ігристі. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Увечері радимо зайти до бару Kimberli. Тут о 20:00 виступатиме співак та автор пісень з Британії з унікальним голосом і стилем гри на гітарі, який він називає downsideup, Bertrand Rogers. Отримайте насолоду від вишуканої їжі, авторських коктейлів та живої музики від легенди. У меню обирайте паштет з качки з білими грибами, фуа гра та трюфелем (470 грн). І лосося з лаймово-м’ятним кіноа та обпаленим перцем (385 грн).

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Нові заклади Києва, які відкрилися у жовтні

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все