Переглядів: 1792 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

К-поп кафе, німецька пончикова, каліфорнійська бургерна, спортбар, доставка суші від Альони Венум – у столиці зявилося багато цікавих місць. Tomato.ua розповість про нові заклади Києва, які відкрилися у жовтні. Це VanFan, Royal Donuts, OG Burger, Тафгай, Venum Sushi.

VanFan

VanFan – перше к-поп кафе в Україні, яке вже стало улюбленим місцем багатьох фанатів корейської музики. Протягом усього дня у закладі лунає к-поп, панує затишна атмосфера та продаються офіційні товари корейських виконавців від онлайн-магазину Magic Shop. Щоб ще більше занурити відвідувачів у світ Кореї, тут також іноді вмикають дорами, корейські серіали, та святкують дні народження корейських артистів і груп.

Родзинка меню VanFan – напої, названі на честь корейських пісень. Яскраві позиції – Boy with luv (70 грн) – рожевий чай матча, молоко та малиновий сироп, You make me (80 грн) – кава тирамісу та Wannabe (55 грн) – лавандовий лимонад.

До кожного напою можна обрати картку з улюбленим корейським актором або співаком. Гості можуть насолодитися унікальним смаком кави (зерна з Індонезії та Сальвадору) завдяки індивідуальному обсмаженню від крафтової ростерні NeroVerde.

Крім напоїв, пропонують корейську локшину, сендвічі та десерти, які час від часу змінюються. Бестселер – азійський улюбленець Моті. Ніжний десерт складається з рисової оболонки, вершкової начинки та натуральних соків. У закладі представлено дві колекції – авторська (70 грн) та заводська (65 грн).

Royal Donuts

Royal Donuts – відома німецька мережа пончикових. Нарешті перший заклад відкрився в Україні, на основі франшизи. Він розташувався в ТК Арена-Сіті на Бессарабці. У меню Royal Donuts представлені донати та берлінери з різними начинками, топінгами, глазур’ю, фруктами. Серед напоїв – кава та чай, фруктові та молочні коктейлі. Над розробкою меню працює кондитер із Німеччини.

Рекомендуємо скуштувати Пончик «Перлина принцеси» з горіховим кремом, глазур’ю та кіндером (169 грн), Берлінер шоколад, полуниця, карамель (139 грн) і Донато з печивом «Орео» та «Буено», білим шоколадом і глазур’ю (119 грн). Любителі класики можуть замовити Класичний донат без начинки (69 грн) чи Класичний пончик з корицею (69 грн). Мережа анонсувала відкриття закладу в Харкові.

OG Burger

На вулиці Рейтарській, поблизу станції метро Золоті Ворота, відкрився заклад OG Burger. Він розташувався у легендарному «дворику з воронами». Заклад відкрив українець Ігор Авраменко, який жив в Америці понад 30 років. Бургерну облаштували у колишньому приміщенні квартири. Три зали оформлені в різних кольорах: жовтий, червоний і бірюзовий. В інтер’єрі використали відреставровані меблі, обтягнуті шкірою з салонів автомобілів Cadillac.

В OG Burger пропонують страви для любителів м’яса та для веганів – з рослинною котлетою та авокадо. Тут готують «оригінальні бургери, які за смаком м’яса і булки не відрізняються від каліфорнійських». У меню – 3 види бургерів: Original Ourger (250 грн), Custom Burger (260 грн), Vegan Burger (270 грн). У кожному наборі – бургер, картопля фрі та напій на вибір: кола або вода.

Тафгай

На Хрещатику відкрився новий спортбар Тафгай. Тут щодня транслюють спортивні заходи. У закладі є великий екран в основному залі та чотири телевізори. Екрани для перегляду трансляцій також розташовані на терасі бару. У меню Тафгай об’єдналися класичні страви й закуски та нетипові позиції для спортивного бару. Також пропонують різноманітні сніданки ланчі – великі сети за 160 гривень та маленькі сети за 120 гривень.

Рекомендуємо скуштувати Реберця в карамельній глазурі (250 грн), Курку з класичними кисло-солодким соусом тонкацу (155 грн), який має англійське походження, та Оньон конфі бургер (195 грн). З напоїв пропонують пиво сидр, настоянки, міцний алкоголь і безалькогольні напої. Рекомендуємо спробувати пиво Тафгай фірмове (50 грн) та Крафтове пиво Varvar в асортименті (75 грн).

Venum Sushi

Venum Sushi – служба доставки суші від відомої блогерки Альони Венум. Компанія представлена вже в 15 містах України. Одне з них – Київ. Страви з меню доставляють по місту безкоштовно.

Venum Sushi пропонує різноманітні авторські роли, суші та макі роли, а також десерти та напої. Ви можете самостійно обрати різні доповнення. Позиції меню мають оригінальні назви – Принцеса кумкват, Джексон буде, Сексі рол, Аквамен, Лакшері та інші. Рекомендуємо скуштувати роли Трісам (240 грн) з тунцем і крабовим міксом, Креветка фітнес (260 грн) з креветкою та авокадо та Шведський угар (290 грн) з вугром і апельсином. Особливість перших двох ролів – у тому, що у їх складі немає рису. Тому вони ідеально підходять тим, хто слідкує за своєю фігурою та дотримується дієти.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Київ у червоній зоні: як потрапити у кафе та ресторани. Нові правила карантинних обмежень

І взимку і влітку: затишні тераси та альтанки Києва, які працюють увесь рік

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все