Переглядів: 2047 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Львов

Заклади міста Лева допоможуть організувати яскраве, затишне та веселе свято з колегами. Tomato.ua розповість про атмосферне місце для новорічного корпоративу у Львові. У добірці Найдорожча ресторація Галичини, Кумпель, Nota Bene, Ресторація Бачевських, Hashtag Lounge Bar.

Де святкувати новорічний корпоратив у Львові

Найдорожча ресторація Галичини

Найдорожча ресторація Галичини розташувалася в самому центрі старовинного міста Лева, навпроти міської Ратуші над Крилатим левом. Заклад закритий для стороннього ока. Він занурює відвідувачів у світ таємничого інтер’єру, класичної легкої музики та джазу, європейської кухні, масонських традицій і загадкових символів.

У Найдорожчій ресторації Галичини на вас чекає особливий новорічний корпоратив. Ви та ваші колеги зможуть відчути себе романтиком за столиком із гарним краєвидом на Площу Ринок або лицарем за круглим столом. У меню представлені страви американської, французької, італійської кухні. Яскраві позиції – Філе міньйон із сезонними овочами та соусом барбекю (2750 грн) та Гусяча грудинка на грилі з кукурудзяним пюре та томленою у білому вині грушею (2450 грн). До страв ідеально смакує вино, настоянки та напої священного кубку (бурбон на вишні і таємний орден).

Кумпель

Кумпель – пивна ресторація у Львові. Інтер’єр закладу має особливий батярський характер, який поєднався зі стилем лофт. У ресторації є велика контактна барна стійка та просторі зали, де можна влаштувати новорічний корпоратив. Щоп’ятниці та щосуботи тут виступає батярський бенд «Кварта Львівська» з популярними хітами Львова 30-х років.

У меню від Кумпель – страви, приготовані у хоспері, великий вибір страв із риба та м’яса: пструг смажений на ронделі, ковбаски власного виробництва, волова карманадля, різноманітні страви на компанію та лєгуміни до пива. Рекомендуємо скуштувати Скибочки коропа запечені до золотої скоринки (298 грн), Телятину з лісовими грибами (317 грн) та М’ясну тацю на банду (1390 грн): ребра, крильця, стейк, картопля та інші страви. На крані завжди представлено шість сортів розливного кумпельового пива: Пшеничне, Галицьке світле та інші.

Nota Bene

Nota Bene – елегантне та атмосферне місце для новорічного корпоративу, де можна насолодитися історичною романтикою Львова. Класичний інтер’єр допоможе створити вишукане свято, яке запам’ятається гостям. У закладі є 2 зали, тераса та лоббі-бар.

Classic Hall – великий зал, розрахований на 130 персон. Він ідеально підходить для офіційного свята. Зал Modern Hall – чудовий варіант для вечірки з танцями. Тут встановлено музичне обладнання, яке створить атмосферу драйву. Ви та ваші колеги зможете розслабитися та відірватися на повну.

У меню Nota Bene, розробленому професійним шеф-кухарем, представлені страви європейської та української кухні. Ви можете скуштувати Стейк з лосося з овочевим фетуччіні під вершковим соусом, Качину ніжку з грушею і журавлиним соусом, страви на мангалі та багато іншого.

Велика винна карта містить продукцію Італії, Іспанії, Франції та інших країн. Команда ресторану має успішний багаторічний досвід організації та проведення заходів різного типу, тому на вас чекає незабутній новорічний корпоратив. Вартість святкування – 800 грн з особи.

Ресторація Бачевських

Ресторація Бачевських присвячена родині Бачевських – відомим меценатам і громадським діячам Львова. При її створенні власники надихалися антуражем та історією «Веселого Львова» — тих часів, коли він був столицею фестів, театрів, кабаре та прихистком для забав з аристократії. Зараз у ресторації регулярно проходять гастрономічні та інтелектуальні події, обіди та вечері в супроводі арфи, фортепівно чи віолончелі.

Ресторація Бачевських пропонує для новорічного корпоративу три поверхи з різними залами. Основна з них – оранжерея, оповита зеленню та співом каранок. У кухні закладу поєдналися кулінарні традиції українців, євреїв, поляків, литовців і вірмен. Яскраві позиції меню – Тареля М’ясна (1350 грн), Гефільте-Фіш по-львівськи (725 грн), Бюст качки з карамелізованим яблуком (270 грн). Не меншої уваги заслуговує авторська коктейльна карта.

 

 

Hashtag Lounge Bar

Hashtag Lounge Bar – душевне місце з затишною і комфортною атмосферою у самому центрі Львова. Тут на вас чекають димні кальяни з різноманітними смаками, великий вибір страв і напоїв.

У меню – бургери, салати, різноманітні закуски, салати, супи, лаваші, сендвічі, основні страви, десерти та багато іншого. З напоїв пропонують коктейлі, вино, пиво, міцний алкоголь, лимонади, каву, чай.

Одна з переваг закладу – велика кількість залів. Тут можна влаштувати новорічний корпоратив на будь-яку кількість осіб. Є можливість організувати камерне свято в окремій кімнатці – тут вам і вашим колегам ніхто не заважатиме. Ще одна особливість закладу – безкоштовні PS5. Цікаві ігри створять теплу атмосферу та радісний настрій, а також допоможуть урізноманітнити свято.

За бажанням гостей команда Hashtag Lounge Bar розробить новорічне меню та врахує усі побажання щодо заходу. Приблизна вартість святкування корпоративу в закладі – 400-500 гривень з людини.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

ТОП кальянних міста Львів

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все